Winter Cup: Rajtol a szezon Cipruson!

 

 

 

Grand Slam tornával kezdődik a 2020-as magyar golfszezon

Makszin Áron, a Szövetség főtitkára nagy reményeket fűz a Cipruson rendezendő I. Hungarian Winter Cup-hoz. Bízik benne, hogy a kezdeményezés eléri célját és jövőre még többen élnek a lehetőséggel.

 A Magyar Golf Szövetség hagyományteremtő szándékkal rendezi meg március 4-6. között az első téli golfversenyét, mely a ranglista versenyben és "Az év golfozója" versenyben Grand Slam eseménynek minősül.

„A célunk az volt, hogy nemzetközi mintára, télen is rangos megmérettetést kínáljunk a magyar golfozóknak. A helyszín Ciprus, a Paphos-tól mindössze néhány kilométerre fekvő, Sir Nick Faldo által tervezett Elea Golf Club versenypályája. A pálya kiválóan tükrözi a mediterrán terepviszonyokat: találkozhatunk olajfákkal és a helyi növényzet különlegességeivel és nem elhanyagolható, hogy a helyi időjárás a kora nyarat idézi.

Az utazást és a szervezést a Batta Krisztina cége, a Golf Travel Hungary Kft. végezte, a rájuk jellemző profizmussal dolgoztak, így minden adott egy kiváló hangulatú szezonnyitó versenyhez. A díjazás is egyedi lesz. A legjobbak - a hagyományos kupák helyett - különleges görög amforákkal gazdagodhatnak, melyek unikális értékkel bírnak.

Bízom benne, hogy a közel 30 résztvevő jó emlékekkel tér majd haza és jövőre még több golfozót üdvözölhetünk a Winter Golf Cup-on!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés