Minden készen áll a Winter Cup-ra!

 

 

Az előőrs megérkezett!

Batta Krisztina és kolléganője megérkezett a Winter Cup ranglista verseny helyszínére, a ciprusi Nick Faldo által tervezett Elea Golf Club pályájára, ahol gyönyörű napsütés és vidám, mosolygós emberek fogadták őket. A Golf Travel Hungary igazgatója elmondta, hogy minden készen áll a versenyre.

„Leellenőriztük a kolléganőmmel a szervezéssel kapcsolatos folyamatokat – a szállást, az ételeket, a pályát, a tee time-ot, a driving range foglalást –, hogy mire a játékosok ideérnek minden flott legyen.  Készen állunk, már alig várjuk, hogy mindenki megtapasztalja ezt a miliőt, ami körülvesz minket. Pénteken pedig golfozunk is egyet!

 

Jó itt lenni! A csodálatos éghajlat, körös-körül a türkizkék tenger, a fehér homokos part, a pálmafák, a kedves, vidám nyugodt emberek. Szeretem az életvitelüket, a zenéjüket, és hogy mindig pozitívak.” – számolt be röviden lapunknak Batta Krisztina, aki egyébként maga is elindul a versenyen és bízik benne, hogy sikerül egy fenékkel két lovat is megülnie.

A Magyar Golf Szövetség kezdeményezésére első alkalommal meghirdetett Winter Cup résztvevői szombaton érkeznek a helyszínre. Március 1-3. között gyakorlónapok, majd szerdától elkezdődik a háromnapos stroke play verseny.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés