Ezúttal nem sikerült a bravúr

 

 

2-ből 1

Ahogy korábban beszámoltunk, Baldauf Matyi a Magyar Profi Bajnokság ezüstérmese sikerrel vette az Alps Tour első egyiptomi versenyének megpróbáltatásait, ám a másodikon sajnos nem élte túl a felezést. Két napot követően összesített +3-as eredményével a CUT-ban ragadt. Ettől függetlenül profi golfozónk pozitívan tekint a jövőbe.

 

 

 

„Az első verseny zökkenő mentesebb volt, míg a másodikon sajnos a putt-olás nagyon gyenge volt, ami megbélyegezte a továbbjutási esélyeimet. Ettől függetlenül nincsenek nagy hibák, a játék jól ment, csupán finomítani kell a dolgokon. Ne felejtsük el a szezon első két versenyén vagyunk túl.

A legfontosabb tanulság a gurítások! Nem találtam a vonalakat és sajnos így nem lehet jó score-t elérni. De ami még pozitív, hogy a játék többi része jól megy. Bízom benne, hogy a következő versenyekre erősebben térhetek vissza!”– nyilatkozta Matyi.

 

EREDMÉNYEK ITT!

 

A következő időszakban lesz módja javítani. Március 13-15. megy a francia versenysorozat kvalifikációjára, hogy megszerezze a franciaországi Challenge Tour-ra és utána visszatért Egyiptomba 3 versenyre március 19 és 31. között.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés