Az eddig megkezdett utat folytatjuk

 

 

 

Még szorosabb együttműködés a tótvázsonyi pályával

A golfozók egyik közkedvelt helye a St. Lőrinc Golf Club előreláthatóan március első felében nyitja meg kapuit a golfozók előtt – adta hírül Bartha Ferenc klubvezető lapunknak, aki beavatott minket a 2020-as szezon előkészületeibe és célkitűzéseibe.

 

 

„A szokásoknak megfelelően egy Texas Scramle-vel nyitjuk majd meg az idei versenysorozatunkat. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján most is egy nagyon erős szezon elé nézünk. Mivel látványosan nőtt a klubunk népszerűsége és egyre többen látogatnak el hozzánk. Versenyeink is rendre teltházasok voltak az elmúlt években ezzel is jelezvén, hogy jó úton járunk.

Versenynaptárunkat is próbáljuk még jobbá és izgalmasabbá tenni minden téren, amely hamarosan teljes egészében elkészül. A pálya minősége is évről évre jobb lesz a golfozók nagy örömére.

Idén is szorosan együttműködünk Tótvázsonyi pályánkkal és közös versenyeket is szervezünk. Itt említeném meg az újra megrendezésre kerülő klubcsapat bajnokságot a Forest Hills csapata ellen, 2020. március 14.-15. hétvégén!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés