Családi élmények Kisorosziban



Az első szempont: tartani a minőséget

Nagy István tulajdonos vezetésével igen intenzív időszakot zárt Magyarország legpatinásabb golfklubja, a Magyar Golf Club. Mint mondta, a pálya és a kiszolgáló épületek elkészültek, a komplexum olyan, amilyennek annak idején megálmodta. 2020-ban pedig a cél, hogy a szint megtartása mellett növeljék a golfozók létszámát, valamint a falu és a golfpálya kapcsolatát szorosabbra fűzzék, ezzel is népszerűsítve a sportot.



A magyar Old Course ragyogóan áttelelt, így ebben a tavaszias időben kiváló alternatíva az itthon készülőknek Kisoroszi. Frissen hengerelt nyári greenekkel, jó minőségű fairway-jel és elütőkkel várják a játékosokat. Nem beszélve a greenfee árakról, amelyek egészen a március 15-i hétvégéig kedvezményesek. Kell ennél több? Irány a Szentendrei-szigeten található Kisoroszi!

„Továbbra is célunk, hogy a klub még inkább családbarát legyen. A pályán az eddigi szintet szeretnénk megtartani, és talán egy kicsit javítani, valamint a rendezvényekben fejlődni. Már az elmúlt évben is számos baráti összejövetelt, céges rendezvényt és esküvőt rendeztünk. Ezen az úton megyünk tovább. Ezt a célt szolgálja, hogy pályán lévő szállást kibővítjük további - a klub közelében található - nyolc apartmannal, amelyeket egyébként a golfozók és szeretteik is igénybe vehetnek.


A családi élményt erősíti a 2019 nyarán átadott MGC Beach is, ahol a játékosok és családtagjaik kellemes strandélményben részesülhetnek golf után, vagy helyett.
Kisoroszi több mint golf, igazi üdülőhely. Ezért is szeretnénk az itt lakókhoz közeledni és minél több emberrel megismertetni a golfot, hogy merjenek betérni hozzánk!” – fogalmazta meg idei elképzeléseit Nagy István, majd a saját céljaira is kitért.

„Egyre inkább törődnöm kell az egészségemmel, ennek megőrzésére pedig el sem tudnék képzelni jobb mozgást, mint a golfozás. A jó időnek hála két-három naponta a pályán vagyok, nagyon élvezem a dolgot! Bátran bíztatok mindenkit, hogy térjen be hozzánk és készüljön nálunk a 2020-as szezonra!”



A Magyar Golf Club nyári greenekkel és téli greenfee árakkal várja a golfozókat. A recepció a tervek szerint a március 15-i hétvégén nyit.
 

Téli árak
- golf greenfee 18 szakasz 12.000Ft
- golf greenfee 9 szakasz 8.000Ft
- footgolf greenfee 18 szakasz 6.000Ft


Visszatekintés a 2019-es évre!



(Főkép: Yulia Stepanova)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés