Tóbi a világ legnagyobb range elütőjén!



Újabb izgalmas napokat élt át

„Itt kint is van Highlander Golf Club, csak ez 18 szakaszos, a mi 9 lyukunkkal szemben. Ez volt a második hely, ahol játszottunk. Hárman voltunk: jómagam, Peti, és csatlakozott Klucsó Sándor is, akit a hazai golf élet is ismer
” – számolt be lapunknak a Highland Golf Club pro-ja.

"A 3. állomás nagyon elismert pálya: Orange County National 1x 9 szakasz és 2x18 szakasz (Crooked Cat és Panther Lake) a 9 szakaszos csak gyaloglós, a 2x18 kocsis, mint minden másik floridai pálya. A green fee ára magában foglalja a kocsit is. Amit tudni kell erről a pályáról, hogy itt rendezik minden évben a PGA Qualifying School döntőjét, felváltva 2 pályán, valamint otthont ad minden évben a PGA SHOW DEMO napnak is január végén, amikor a rangen az összes ütőmárka gyártója felvonul, bemutatják a legújabb fejlesztéseiket, sőt a PGA profik, PGA edzők kipróbálhatják őket. Ilyenkor a meghívott PGA játékosok bemutatót is tartanak. Ezt a ranget tartják a világ legnagyobb füves elütős rangének! Kör alakú és több, mint 450 méter átmérőjű. A belsejében 9 green van, ahova célozhatunk.

A pályáról is ejtsünk pár szót: más kávéház. Már a parkolóban, ahogy megállsz a kocsival, jönnek és kiveszik a golftáskát, megkérdezik, hogy ki fogja vezetni a golfkocsit, mert annak a táskáját teszik a vezető oldalára. A golfkocsik minőségéről már nem is beszélek, annyi elég is, hogy már telefontöltő is van bennük, USB-s! Starterház büfével, mert olyan green fee is van, hogy az árában benne van a 9 szakasz utáni gyors hot dog, chip és üdítő, na nem mintha nem lenne a pályán mosolygós hölgy, aki egyfolytában járja a szakaszokat és árulja az ételt, italt.

A pálya pedig szerintem "gyilkos"! Úgy a minősége, mint a tervezése. Semmibe nem tudsz belekötni. Tee time-ot is alig kapsz, pedig nem olcsó. Petivel 2 helyi úriemberrel játszottunk, az egyik 74 a másik 80 éves volt, de nagyon nem látszott rajtuk."

Tóbiás Zsolt kalandjairól a továbbiakban is beszámolunk!



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés