„Teljes az életem”



Edzőtábor a Kanári-szigeteken

Scridon Laura üde megjelenését már jól ismerjük. A rendkívül csinos golfedzőnek az utóbbi években fenekestül felfordult az élete. Nem csak megtalálta az igazit, de családot is alapított, így idejének nagy részét 2,5 éve gyermeke, Linett tölti ki. Idén azonban visszatért a Kanári-szigetekre és rendkívül eseménydús, csajos edzőtábort tartott.

„Véletlenül alakult így, hogy csak női tanítványaim voltak, de cseppet sem bánom. Nagyon jó hangulatú, intenzív hetet tölthettünk együtt, ahol többek például most játszottak le először 18 szakaszt. A csajok rendkívül élvezték, ugyanakkor nagyon elfáradtak. A napi 2 órás range-edzés és pályajáték sokat kivett belőlük, ugyanakkor a fejlődés megkérdőjelezhetetlen. A munka folytatódik Magyarországon, a Highland Golf Clubban.”
– értékelte az edzőtábort Laura.

Egyebek mellett megtudtuk, hogy a családjával érkezett a kellemes éghajlatú Gran Canaria szigetére még január elején és egészen a magyar golfszezon kezdetéig maradnak.

„Imádom ezt a helyet. A klímája és az atmoszférája fantasztikus. Nagyon örülök, hogy szinte az összes szerettem itt van. Nem is lehetnék ennél boldogabb! Kislányom, Linett úgy nő, mint a bolondgomba és hamarosan 3 éves lesz. Teljes az életem. Örülök, hogy az idő előrehaladtával egyre több időm jut a golfoktatásra. A 2020-as szezonnak is nagy lendülettel vágok neki, hiszen szívügyemnek tekintem az utánpótlást, a golf népszerűsítését.  Akár csak tavaly, idén is minél több érdeklődőt szeretnék bevonni a Junior Programba és a Kezdő Felnőtt Tanfolyamra, mert ez viheti előre a magyar golfot.”



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés