Épülő álmok, de a golf is célkeresztben



Több fronton is helytáll a Highland Golf Club játékosa
 
A 2017-es floridai diplomaosztó óta nem beszélgettünk korábbi felnőtt válogatott golfozónkkal Orosz Vandával, most felkerestük.
 
HG A Palik Lászlótól oly sokszor idézett mondattal kérdezhetném tőled: “Hova tűnt Damon Hill?” Régen hallottunk rólad. Mi újság veled?
 
OV Minden rendben, pörög az élet. Nyáron szerencsére munka közben is tudtam golfozni, gyakorolni és játszani is valamennyit, de a versenyzés most teljesen kimaradt. Inkább a swing felépítésén volt a nagyobb hangsúly.
 
HG Nagy álmod volt, hogy a Film- és Médiaművészet szak elvégzése után animációval foglalkozz. Sikerült?
 
OV Még mindig tervben az álom megvalósítása, de most más célokra koncentrálok jobban. Az egyetem befejezése után rögtön volt szerencsém az animációval és a golffal is együttesen foglalkozni, hiszen a munkám részei voltak. Most is maradtam a film és média körül, csak egy olyan sportággal foglalkozom, amit eddig csak mint néző követtem: a vízilabda. Most A-tól Z-ig minden lépését átlátom a sportnak: klubcsapat bajnokságok, kvalifikációs versenyek, mi történik a színfalak mögött stb. Ezekkel együtt tanulok bele a sportba.

 
HG Mi a helyzet a golffal? Lassan itt a következő idény kezdete. Milyen célokkal vágsz neki a szezonnak? Tervben volt, hogy idővel edzőnek állsz.
 
OV A téli időszakban a gyakorlatban keveset foglalkoztam vele, viszont elméletben annál inkább. Végiggondoltam a swingemet, hiszen múlt nyáron változtattunk rajta, ami jót tett a játékomnak. Szeretnék néhány nagyobb szövetségi versenyen is elütőhöz állni.

Valóban igaz, hogy szeretnék valamikor edzőnek állni. Hogy ez mikor fog megtörténni, az még a jövő zenéje - az első lépéseket már megtettem. De, először szeretnék a játékomban fejlődni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés