Bíróinkban már dolgozik az izgalom



Az R&A vizsga árnyékában

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Buna Edvint és Bangó Botondot érte a megtiszteltetés, hogy idén St. Andrews-ba mehet, hogy letegye a nemzetközi (R&A) golfbírói vizsgát (Level 3). Az idő vészesen közeledik, ugyanis honfitársaink hétfőn utaznak a golf bölcsőjébe. Kíváncsiak voltunk, milyen érzések kavarognak bennük néhány nappal a felmérő előtt.




Buna Edvin

„Amennyire tudtam, elvonultam a világtól az elmúlt hónapban. Készülök és bízom a legjobbakban! A Brexit kálvária miatt megcsináltattam az útlevelemet is, biztos, ami biztos, nehogy egy ilyen banánhéjon csússzak el. Próbálok nyugodt maradni és minél jobb eredménnyel letenni a vizsgát! Úgy érzem, készen állok a rám váró napokra.”

Edvinhez hasonlóan a Bangó Botond "Beri", a Zala Springs operations managere is gőzerővel tanul.

„Óriási lehetőségnek tartom, hogy néhány nap múlva ott lehetek St. Andrews-ban. Minden szabadidőmet a tanulással töltöm így a nagy hajrában, és bízom benne, hogy az itthoni versenyeken és a Zala Springsben is kamatoztatni tudom a megszerzett tudást.

A vizsgával kapcsolatban, bevallom, picit izgulok. Van egy feladatrész, amelyik a szabályok úgynevezett interpretációjára kérdez rá elég részletesen.

Az eddig is nehéz feladat 10 kérdésből állt, amihez hétfőn küldött az R&A egy közleményt, hogy megemelték 15- re. Szóval extrán nehéz lesz! Remélem, a február 16-i zalacsányi golf szemináriumon jó élményekről tudok majd beszámolni.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés