„A saját utamat járom!”



Elsődleges célja a válogatott-meghívó
 
Lehoczky Gábor lánya, Fanni ambiciózusán várja 2020-as szezont. Mint mondta: ő nem szokott újévi fogadalmat tenni, hiszen az élet úgyis nagy szervező. Szeretné a saját útját járni: golf, versenyek, tanulás.
 

„Az ünnepek családi körben teltek, bízom benne, hogy a játékostársaimnak is hasonlóan jó volt, hiszen az előttünk álló idény ismét sok kihívást tartogat. Szeretném felvenni a kesztyűt a riválisaimmal, hiszen a véremben van a versenyzés. Ez nekem életforma!”
– kezdte beszélgetésünket Fanni, majd a felkészülésére is kitért.
 
„Már javában készülök. Jelenleg a Sárkány Golf Indoorba és a Tippan Indoorba járok edzésekre, és folyamatosan játszom a Sárkány Golf Tour fordulókon is. Igyekszem minden alkalmat kihasználni. Közben heti kétszer erőnléti edzésem van. Egyik Francisco Escalantéval, a másik pedig önállóan.
 
Januárban végén a válogatottal megyek Jonathan Mannie-hez Salzburgba, indoor edzésre. Izgatottan várom, jó lesz újra találkozni a csapattagokkal, bár tudom ez kemény full technikai képzés lesz. Februárban tervben van egy ciprusi edzőtábor, amely jó felkészülés lehet a szezonra, bár ez még kérdéses, mivel télen megszereztem a középfokú nyelvvizsgámat, így márciusban mehetek az iskolám által szervezett Holland Cserediák programra.



Fanninak jelenleg 6,1 a hcp-je, így elsődleges célja, hogy tovább faragja.
 
„Természetesen szeretnék 5 hcp alá kerülni. Alakul már a versenynaptáram is. A prioritást a szövetségi versenyek és Junior Tour fordulók adják. Fő célom, hogy bizonyítsak a szövetségi kapitánynak és eredményeimmel minél több válogatott megmérettetésen indulhassak. Mindig nagy megtiszteltetés és egyben óriási kihívás a hazámat képviselve más nemzetekkel felvenni a versenyt. Azon leszek, hogy ezt az élményt minél többször átélhessem 2020-ban.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés