A megújulás jegyében



Papp Erzsi interjú


A golfozók legnagyobb örömére a 2018-as év végre sikerrel járt a büki golfpálya és a hozzá tartozó szálloda értékesítése. Ez garancia lehet arra, hogy a magyar golf egyik gyöngyszeme, amely 1991-ben nyitotta meg kapuit, újra a fejlődés útjára lépjen. Az új tulajdonosi kör egyértelmű célja, hogy a Greenfield Hotel Golf & SPA szálloda és a hozzá tartozó Greenfield Golf 18 lyukú Golfpálya új fényében ragyogjon.




Papp Erzsi, a bükfürdői pálya klubigazgatója képletesen szeptemberben elvégezte az első „kapavágást”, és ezzel kezdetét vette a pálya hosszú évek óta várt felújítása.

„A fejlesztések több lépcsőben valósulnak meg. Az első és legfontosabb (az eddigiektől független) egy teljesen új öntözőrendszer kialakítása, amely megfelel a modern kor követelményeinek. Örömmel jelenthetem, hogy a munkafolyamat a tervek szerint halad, így a pálya egész területén befejeződött a telepítés. Ezt követően elindulhatott egy teljes green-rehabilitáció a különböző szakaszokon, továbbá egyidejűleg folyamatosan zajlott a 20
hektárnyi erdős terület tisztítása is.

Emellett több más kézzel fogható pozitív fejlemény is történt. Múlt évben megérkezett az új gépparkunk, amivel a korábbi pályakarbantartói munkák is még precízebbek és színvonalasabbak lettek, továbbá új, a legújabb modell-családba tartozó elektromos golf autókat is kaptunk.”


A golf és a szálloda kéz a kézben. Ez az egyik alapfilozófiája a klubnak, amelyet a tervezők és az egykori klubtulajdonosok is megálmodtak. Ezért az új tulajdonos nemcsak a golfpályát, de a hozzá tartozó hotelt is folyamatosan fejleszti, modernizálja, a szállóvendégek és a játékosok legnagyobb örömére.

„Folyamatosan épülünk, szépülünk, haladunk tovább, rengeteg ötlettel és tervvel, na és ami a legfontosabb, hogy a vendégeink teljes bizalmát élvezzük. A hotelben például sor került a TV készülékek cseréjére, valamint kisebb-nagyobb renoválásra is. A nagyobb átalakításra a jövőben kerül sor. A 2020-as évet egy átmenetnek tekintjük, kvázi előszobája a 2021-es esztendőnek, amikor a klubunk jubilál. 

A tervek szerint az év második felére, de teljes egészében legkésőbb a klub 30. születésnapjára (2021-es szezon) a pálya és a hozzá tartozó komplexum már az új pompájában fog ragyogni.

Emellett folyamatosan arra törekszünk, hogy visszakapcsolódjunk a magyar golf vérkeringésébe. Jövőre akár ranglista versenyekkel szeretnénk megmutatni a magyar golfozóknak a végbement átalakulást, majd 2021-től már nemzetközi bajnokságoknak is szeretnénk otthont adni.

Rengeteg szeretetet kaptunk eddig. A munkatársakkal együtt úgy érezzük, hogy új fejezet kezdődött a golfpálya életében. Nagyon bizakodóak vagyunk és reményeink szerint minden vendégünk örömét leli majd egy magasabb színvonalú és minőségi golfpálya által nyújtott szolgáltatásban.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés