Hideg Jani ismét lecsapott



All inclusive idő Törökországban

Hideg János igazi match play specialista, amit a XIV. Komplex Product Golf Kupa alkalmával ismét bizonyított. A fináléban viszonylag könnyedén győzött a remekül játszó Sátori Ferenc ellen, így - a király kategória győzteseként - elnyerte a mesteri címet.

„Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni Törökországról. A hangulat, a szervezés és a körítés fantasztikus volt. Már 10. alkalommal vettem részt a versenyen és azt kell mondjam, ezek voltak az eddigi legjobb helyszínek (Carya, National).  Korábban a Ryder Cupnak otthont adó National Golf Club ikonikus helyszínnek bizonyult, amely nagy kihívás elé állította a résztvevőket. Kanyargós, beláthatatlan szakaszai az eredményekre is rányomták a bélyeget (90 és 100 fölötti ütésszámok, a szerk.), de úgy érzem az utolsó napi match play fináléra valamennyire már összehaverkodtunk”
– tette hozzá mosolyogva a tatai golfozó.


„Nagyon vártam a döntőt, hiszen imádom ezt a formát. Sátori Ferivel nagyon jóban vagyunk, sokat játszunk együtt, így egy kisebb baráti presztízs csata is volt. Bíztam magamban és - az eséllyel élve - győztesen hagytam el a pályát. Külön öröm, hogy egész héten all inclusive időnk volt, Frigyesi Feri barátunk rövidnadrágban és pólóban űzte a golfot. Alig várom a február 2-i díjátadót!”
nyilatkozta lapunknak Hideg János, aki a 2020-as szezonban is azért dolgozik, hogy újra bekerüljön a magyar szenior férfiválogatottba.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés