Akasztják a hóhért – Kötél Balázs játékosként is helytállt!



„Játszani sokkal nehezebb…”

Kötél Balázsnak különleges élményben lehetett része Törökországban. A hazai golf szókimondója, ezúttal nem megfigyelőként, vagy caddyként volt jelen a pályákon, hanem játékosként vette fel a kesztyűt riválisaival. A versenye nem is sikerülhetett volna jobban, ugyanis megnyerte a Mester „B” kategóriát id. Tóth János és Dr. Bognár László előtt.

A Dibusz László által szervezett kezdeményezés az egyik legjobb dolog a magyar golfban. Igazi társasági golfesemény, amit már 14. alkalommal szervezett meg. A jó hangulat, a kiváló pályák és az ínycsiklandó ételek teszik népszerűvé a versenyt. Örülök, hogy hosszú idő után (az első két alkalmon volt ott, a szerk.) ismét részt vehettem a megmérettetésen, az már csak hab volt a tortán, hogy a match play döntőben győztem, amit az elmúlt években falhalmozott elméleti tudásomnak köszönhetek.

Id. Tóth János remekül játszott, drive-jai kifejezetten jók voltak, azokat bármikor elcserélném!



Tanulságos egy héten vagyok túl. Azt mindenképpen levonhatom, hogy játszani sokkal nehezebb, mint caddyként helytállni a pályán.” – értékelt lapunknak Kötél Balázs, aki beszélgetésünk végén elárulta, hogy Bence lelkesen készül az előttük álló szezonra. Mint mondta, nagyon optimisták a 2020-as idénnyel kapcsolatban.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés