Dibusz: „Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni…”



Már nagyban készül a jövő évi jubileumra

Egy felejthetetlen, minden igényt kielégítő hét után a XIV. Komplex Product Golf Kupa valamennyi résztvevője sikeresen hazaérkezett Törökországból. Elsőként Dibusz László a tábor főszervezője adott interjút lapunknak.




HG Hogyan sikerült a törökországi túra?

DL
Egy szempillantás alatt eltelt az egy hét. Egyszerűen fantasztikus volt! Az eddigi legjobb! Bár ez törvényszerű, hiszen az elmúlt években folyamatosan csiszoltunk, finomítottunk a dolgokon. Már azt is tudjuk, milyen változtatásokat szeretnénk jövőre. Akik nem voltak bánhatják! Az elmúlt évekhez képest, most voltunk a legtöbben.

A hangulat, akár csak az idő, fergeteges volt. Nagyon jól sikerült az idén bevezetett 5 csoportos versengés. A játékosok nagyon közel voltak egymáshoz. A match play-ben például minden egyes küzdelemben rájátszás volt, vagy az utolsó lyuk döntött. Kard ki kard jellemezte az összecsapásokat.

Sátori Ferinek nagyon stabil swingje van, míg Hideg Jani - szokásához híven - igen pazarul játszott.

HG Milyen finomításokra gondolsz? Beavatnál minket a kulisszatitokba?

DL
Jövőre lesz a XV. verseny, szeretnénk megadni a módját. Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a támogatókkal. Annyit elárulhatok, hogy minden nap más szponzor áll majd a megmérettetések mellé. Az eddigi egyéni és a 4 fős Texas mellé egy párost is beiktatunk és szeretnénk minél több új golfozót bevonni!

HG Mikor rendezitek a díjátadót?

DL
A ceremóniát február 2-án, vasárnap este 18 órától rendezzük a 1065 Budapest, Podmaniczky u. 14-ben. Az esemény, mint mindig, nyilvános, így szeretettel várunk minden golfbarátot, függetlenül attól, hogy volt- e Törökországban. A részvételi díj jelképes, 6000 Ft/fő, mely tartalmazza a komplett vacsorát + a korlátlan italfogyasztást. Hasonló pazar hangulat várható, mint Törökországban!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés