Az idei szezon sem marad verseny nélkül!Indul a versenysorozat a Sárkány Centerben - Dragon Winter Tour '20

Ez egy jó hír, hiszen az eddigi években is, ahogy fogy a lejátszandó körök száma, úgy közeledik a tavasz és a szabadban való játék lehetősége. Az idei szezonban sem lesz ez másképpen és a most következő hétvégén kezdetét veszi a 6 fordulós golfversenyünk a Sárkány Indoor Golf Center

megújított Full Swing golfszimulátorán.  
 
A hat fordulóból álló versengés mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a sorozatversenyekre jellemzően akár az utolsó forduló döntheti el a végeredményt. Ráadásul az utolsó forduló eredményei után dupla pontszámot kapnak a versenyzők, ezzel tovább bonyolítjuk a helyzetet - itt bármi megtörténhet! Ahogy mondani szokás: a részvétel a fontos, hiszen csak annak van esélye dobogóra kerülni, aki részt vesz minden fordulón. Az elmúlt évek tapasztalata szerint, nem is kell mindig feltétlenül mindig megnyerni egy-egy fordulót, elég a dobogón vagy annak közelében lenni... 

Az első pálya, a Bighorn GC követi a Princewille, Pelican Hills, Stone Canyon, Gleeneagles és végül a Thanks Giving Point lesz a záró pálya.

Az első forduló lejátszásának ideje:  2019.12.16-12.22

Idén négy
kategóriában rendezzük a versenyeket. VHcp VA 0-22-ig, illetve VB 22,1-40.0-ig.

Fordulónként kiemeljük a Longest Drive és a Nearest to Pin ütések elkövetőit.
Külön kategóriában indulnak a juniorok, nekik a nevezési díj 2.500Ft/forduló és a pro-k, akik pénzdíjazásért játszanak.

A sorozatversenyek számítási táblázata alapján pontokat kapnak az 1-10.-ik helyezettek. Kizárás nincs, a VA kategória határán állók (+/-3hcp), az első forduló előtt eldönthetik, hogy melyik kategóriában indulnak a fordulók során. Ebben az esetben az alacsonyabb kategória max. vhcp-jével indulnak az első fordulón. Természetesen fordulónként változik az egyéni vhcp értéke.
A  játékosok az első fordulón a PC Caddie rendszerében elérhető hcp-vel indulnak.
Opcionálisan lehetőség van kategória váltásra a verseny során, ekkor az előző kategóriában elért pontszám 75%-át viheti át a játékos az alacsonyabb kategóriába.

Nevezési díj: 6.500 Ft
- fordulónként. Akik a 6 fordulót előre befizetik, azok 50 pont jóváírást kapnak a kártyájukon, amelyet szabadon felhasználhatnak a centerben, a gyakorlás során.

A teljes összeget befizetőknek lehetőséget biztosítunk az adott versenypálya akár későbbi lejátszására is. A fordulók végén kinyomtatásra kerül a score kártya, amelyet ki is helyezünk.

Díjazzuk kellemes
szolgáltatással, itókákkal, tárgyi ajándékokkal, golfos felszerelésekkel az összetett versenyben a kategóriák első három helyezettjeit. Lesz egy különdíjunk is, annak aki a legtöbbet javított a virtuális Vhcp-jén a 6 forduló során.

A verseny hamarosan indul
, ne maradjatok le! Az eddigiekhez hasonló nagy küzdelmek helyszíne lesz ismét a Sárkány Indoor Golf Center Full Swing szimulátora.

A fordulók megrendezésénél maximálisan igyekszünk fegyelembe venni az golfutazók időpontjait is.

Az összevont eredményhirdetésre
hagyományosan a Hoa Sen vietnámi étteremben kerül sor.

A sorozaton, legalább négy fordulóban elindulókat vendégül látjuk, kísérőknek 2.490 Ft a színvonalas bőséges kóstoló a vietnami konyha ízeiből, gyerekeknek 12 éves korig 1.590 Ft.

A versenyre már lehet jelentkezni az alábbi telefonszámokon: 06309418048, 06303254515

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés