Feltette a pontot az i-re



Harmadik hely a golf paradicsomában, Marbellán

Igazán büszke lehet a szezonzárására Koller György. Harcossága és küzdeni akarása idén is megmutatkozott. Előrelépését azonban új edzőjének, Errol Bhalainak tulajdonítja, akivel remekül együtt tudott dolgozni.

„Nagyon boldog vagyok! A Marbella Open méltó lezárása volt ennek a nagyszerű szezonnak. Jó minőségű és élvezetes pályákon játszottunk (Los Olivos, Los Lagos, Paraiso, Flamingos), mindegyiknek megvoltak a trükkös szakaszai, amelyek nagyon koncentrált, taktikus golfot követeltek, különben az ember könnyedén duplával vagy triplával jött le. A kihívást fokozta, hogy a sárga elütőt hátravitték, így gyakorlatilag fehérről kellett bejátszanunk a 6500 méter feletti pályákat.  Elégedett lehet az egész magyar csapat, hiszen dr. Horváth Péter (8.), Kokol Ferenc (12.) és Fekete István (16.) is jó teljesítményt nyújtott. A társaság összeszokott volt, így a hangulat és a jókedv sem maradhatott el.”


A mérnökként dolgozó Koller Gyuri a számok tükrében is értékelt.

„A spanyolországi verseny tökéletesen példázta az idei szezonomat. Napról napra egyre jobban játszottam (+12, +9, +7, +4), sikerült folyamatosan fejlődnöm. Négy alkalommal is 5 hcp alá kerültem, ami nagyszerű eredmény. A legjobbam 4,6 volt. Ezt nagyrészt Errolnak tudhatom be, akivel nagyon jól összecsiszolódtunk. Köszönöm neki az idei munkát és jövőre folytatjuk!”

Bár a nettó verseny miatt (Bruttó I., Nettó I-II.-III. díjazták, szerk.!), a bruttó harmadik helyért nem részesült díjazásban, de teljesítményének elismeréseként megajándékozzuk golfozó társunkat egy 2019-es Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriummal. Gratulálunk!


Tudta-e?

Legnagyobb golfélménye Gary Playerhez fűződik, akit volt lehetősége élőben látni és a szavai azóta is a fülében csengenek:

70 éve űzőm ezt a játékot, de a mai napig nem merem kijelenteni, hogy értem és tudom játszani.” A másik bölcsessége pedig így hangzott: „Ha ez alatt a 70 év alatt minden nap ugyanazt a 18 szakaszt játszottam volna le, akkor sem tudtam volna kétszer ugyanúgy megjátszani. Na, ez az, amit a golfban annyira szeretünk, ezt a rendkívüli változatosságot! Ezért állunk fel újra és újra az elütőhöz.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés