„Számomra ez az igazi álommunka”Kérdés-felelet
 
Morozov Misával beszélgettünk, aki már 3 éve tölti be a golfigazgatói pozíciót Szentpéterváron, egy exkluzív pályán. Ez alatt az időszak alatt rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodott.

HG Tényleg úgy gondolod, hogy ez az álom munka számodra?

MM
Idén két fő témával foglalkoztam és dolgoztam a klubban: a kliensekkel és a versenyekkel.


Az előbbi évekhez képest a legnagyobb pozitívum az volt, hogy megtripláztuk az általunk szervezett versenyek számát és még érdekessé is tettük őket. Egy eseményt viszonylag könnyen meg lehet szervezni, de hogy az látványos és vonzó is legyen, az már sokkal több energiabefektetéssel jár. A díjak és a lebonyolítás is egyedi volt, ettől volt különleges. Meg is lett az eredménye. Négyszeresére nőtt a játékosok száma az előző évhez képest, sőt a VIP vendégekre is tudtam időt szakítani.


A kisebb-nagyobb nehézségek ellenére is, számomra az az álommunka. 3 éve vagyok klubigazgató és jó érzés látni, hogy a pálya és a hozzá tartozó csapat is folyamatosan fejlődik. Ez motivál napról napra, hogy folytassam.


HG A golfigazgatóság mellett a versenyzéssel sem hagytál fel. Ezen a vonalon mit sikerült megvalósítanod idén?

MM
Sajnos hivatalos versenyen csak a Magyar PGA Bajnokságon vehettem részt. De ettól függetlenül sok gyakorlási lehetőségem volt és az eredményeim - szerintem - javuló tendenciát mutatnak a munka mellett. 76-nál rosszabb nem volt és inkább a 69-73-as score-ok között ingadoztam.
HG Mi a terved az ünnepekre?

MM
Az ünnepekre a pihenésen, edzésen és a családon lesz a hangsúly. Idén kicsit többet szeretnék kondizni, hogy jobb formában lehessek a 2020-as szezonra. Szeretném, ha a távolságaim hosszabbodnának. De emellett most épp egy érdekes projekten dolgozom. Az oroszok számára készítek egy csomagot, hogy népszerűsíthessem a magyar golfturizmust.

HG Mi a cél jövőre, lesz-e valamiféle újévi fogadalmatok?

MM
A golf szempontjából van egy néhány célom. Természetesen több versenyen szeretnék részt venni jövőre. Továbbra is minél több tapasztalatot szerezni a PGA edzői órákon, mert nagyon sokat adnak edzőként és játékosként is.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés