Indul a téli szezon, vagy csak folytatódik a nyári?



Idén várja a golfozókat a Sárkány!
 
Kérdeztük Lehoczky Gábort aki idén 8. éve üzemelteti a Sárkány Indoor Golf Club-ot.

Igen, szerencsére már Magyarországon is lehetővé vált, hogy a téli időszakban se kelljen letenni az ütőket, így nem fog a nyáron megszerzett tudás, fejlődés a téli időszakban elhomályosodni, sőt...






HG Mondanál egy kicsit többet a klubról?

LG A Sárkány Indoor Golf Center & Club
a Performance Corner-rel kitűnő lehetőség a téli gyakorlásra. Az igényesen berendezett, fűtött gyakorló teremben két golfszimulátor, egy Sky Trak Launch Monitor és egy Full Swing golfszimulátor, 4 elütő szőnyeg, putting és chipping green is a gyakorlást, a megszerzett tudás karbantartást segíti. A hét minden napján 7-23-ig lehet játszani, gyakorolni a Sárkány Center 30-as épületében kialakított pályán.

HG Az új játékosok hogyan ismerhetik meg a rendszer működését?

LG
Most hétvégén vasárnap egy nyílt nap keretében bemutatom a terem eszközeit, használatát és természetesen lehet regisztrálni is, de nyugodtan hívhatnak, rendelkezésre állok.

HG Mit tud a Performance Center?

LG
A Performance Center fejlett technológiával, swing analízis és a videó analízis szoftvernek, valamint a Skytrak launch monitornak köszönhetően, egy kitűnő lehetőség stabilizálni, fejleszteni a tudást a téli időszakban is.

Ahogy én szoktam mondani a tanítványaimnak ez a szezon legjobban kihasználható időszaka, hiszen most van lehetőség javítani, fejleszteni a swinget, hogy a kinti szezonban már csak "élvezni" kelljen a golfozást a versenyzést! 

HG Akinek nincs esetleg autója, az hogyan közelítheti meg?

LG
Könnyen, akár még tömegközlekedéssel is elérhető, on-line lehet lefoglalni az elütőket, a szimulátort, de akár tee-time-ot is lehet foglalni egy kellemes szimulátor játékra, ahol a világ legjobb pályáin lehet játszani akkor is, amikor kint éppen esik a hó. Regisztrált tagjaink az on-line foglalási rendszernek köszönhetően, biztosra mehetnek.

HG Te milyen oktatásokat tartasz itt?

LG
Most kedvező feltételekkel vehetnek részt az általam kidolgozott oktatási programomban.

A 8 órás program ára: 60.000 Ft
. A program során áttekintjük a jó és eredményes swing legfontosabb referencia pontjait, PGA versenyzőkkel (női és férfi) való összehasonlításban, kortól és nemtől függetlenül kielemezzük és beállítjuk az ideális mozdulatsort, amely azonnal visszanézhető, ellenőrizhető, ismételhető. A szimulátor közben pontos adatokat ad az ütés minden fontos eleméről.


Minden kis részletet figyelembe veszünk a tökéletes eredményért, hogy Önnek csak gyakorolnia kelljen a továbbiakban, hogy minél jobban rögzüljön a tökéletes swingje és tavasszal magabiztosan mehessen a pályára.

Mikor kezdhetünk? Hívjon! +36309418048 Lehoczky Gábor Fully Certified Golfoktató


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés