Méltó lezárás: Sas, Hole in One és szerencsés nyertesek



Nem mindennapi finálé

Kiélezett küzdelemmel folytatódott a Zala Springs versenysorozata, amelynek fináléját október 26-án tartották. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ismét értékes nyeremények találtak gazdára – a ranglista megmérettetés volt és kiderült, hogy kik nyerték a 2020-as Zala Springs tagságot.

Volt Eagle, Hole in One és boldog nyertesek. Az Eagle-t Borzsáky Márk érte el a pálya 4-es szakaszának par 4-esén. Teljesítményével pedig a Férfi Nettó kategória első helyét is besöpörte.

Egyből a lyukba pedig a csúcsformában játszó Hatvári Árpád ütött a 16-oson (par3). Természetesen az örömteli pezsgőzés sem maradhatott el.

A bruttó győzelemért folyó harc, a várakozásoknak megfelelően a fiatalok harcáról szólt. Kötél Bence és Lovro Horvat egészen az utolsó szakaszig fej-fej mellett haladt, ám a BB műhely kiválósága bírta idegekkel a hajrát, így Bence emelhette a magasba a nyertesnek járó Kupát.

A nap egyik legizgalmasabb pillanata a sorsolás volt. A szerencsések jövő évre tagságot nyertek a Zala Springs Golf Resortba: Novák Botond, Novák Szabolcs, Komaromy Mátyás, Lex Annamária, Maier Franz, Zinik Kresimir örülhetett a végén.
 
Természetesen nettóban is értékelték a legjobbakat.

Nettó Férfi A: Bozsáky Márk, dr. Jaczkovics László, Rádonyi Kristóf
Nettó Férfi B: Váthy Zoltán, Gelle László, Tóth, Totti" Zoltán
Nettó Női: Heizler Zsuzsanna, Kovácsi Andrea, Turkovics Ilona
Nettó Szenior: Dietrich Gábor, Csepregi Csegő, George Young 
Nettó Junior: Bóbics Barnabás, Jackson Thomas, Novák Botond

Nagyszerű verseny volt, amivel méltóképpen búcsúzott a szezon érdemi részétől a Zala Springs Golf Resort. Le a kalappal a zalacsányi csapat előtt, idén is rangos eseményekkel örvendeztették meg játékosokat!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés