Tisztelgés Fehér Tibor emléke előttKisoroszi ad otthont a vetélkedőnek

Szinte hihetetlen, de több mint 3 éve, hogy Fehér Tibor a Magyar Senior Golfozók Társaságának örökös elnöke nincs közöttünk. Az ő emlékének adózhatunk a róla elnevezett Szenior Ősz évadzáró ranglista versenyen, amelyet október 10-én, csütörtökön rendeznek a Magyar Golf Clubban pályáján. Tegyük tiszteletünket minél többen a nevével fémjelzett versenyen. Nevezni egészen október 8., kedd este 19 óráig lehet, kizárólag a mellékelt nevezési lap visszaküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Fehér Tibort nemcsak a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnökeként, de jó barátunkként és sporttársunkként is ismertük. Mindannyian megláttuk személyében a példaképet, hiszen az élet bármely területéről is esett szó, támogatására mindig számíthattunk. Adózzunk minél többen a nagysága előtt és tegyük tiszteletünket a nevével fémjelzett, Szenior Ősz évadzáró ranglista versenyen.

Fehér Tibor a magyar golf egyik meghatározó alakja volt. 1997-ben választották be a Magyar Golf Szövetség elnökségébe, majd 2003-tól megszakítás nélkül a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke volt. Tekintélye alapjaiban határozta meg a senior golfozók működését és felemelkedését. Ezt az életutat dicséri, hogy 2014-ben beválasztották a Magyar Golf Hírességek Csarnokába. A magyar golf népszerűsítése mellett nemzetközi tekintélynek is örvendett. Az Eb-ken, a Monarchia Kupákon és a mellettük megrendezett konferenciákon alakja meghatározó volt.

A magyar golf népszerűsítése a szívügye volt. Személyében egy halk szavú, a békét és a párbeszédet kereső vezetőt tiszteltünk, aki hitt a kompromisszumos megoldásokban. Finom ízlésében és eleganciájában az általa képviselt nyugalom az élet minden területén megmutatkozott.

Emlékezzünk tehát október 10-én, csütörtökön Fehér Tiborra, barátunkra, golfozó társunkra és családtagunkra! 

NEVEZÉSI LAP ÉS VERSENYKIÍRÁS ITT!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés