Fantasztikus hangulatú duplázás ZircenKettő az egyben: Toro-Agrolánc Kupa és Klubbajnokság

Nívós eseménynek adott otthont a Bakony szívében található Forest Hills Golf Club. A verseny különlegessége, hogy Toro-Agrolánc Kupa és Klubbajnokság is volt egyben. Le a kalappal az otthont adó klub és a támogatók előtt, hiszen az értékes nyeremények és a jó hangulat ezúttal sem maradt el. Bozó Ádám, a klub vezető pro-ja nagyon elégedetten nyilatkozott.

„Kellemes golfidőben zajlott a verseny, amely szoros csatákat és kiélezett küzdelmeket hozott. A Toro-Agrolánc Kupát és a bruttó győztesnek járó sövényvágót Koller Gyuri nyerte, Sátori Ferencet és Wynn Mike-ot megelőzve.

A klub idén először klubbajnokságot is rendezett, és nagy öröm, hogy szinte valamennyi klubtag tiszteletét tette, kiegészülve más klubok tagjaival. Az eseményt a Toro mellett Véh Balázs is támogatta egyedi felajánlásával, ugyanis a kategóriák legjobbjai a veszprémi festőművész, Debreczeny Zoltán golf témájú képeivel gazdagodhattak.

Az abszolút klubbajnoki címért folyó küzdelem nem is lehetett volna izgalmasabb, ugyanis playoff-ban dőlt el Andrejszki Tibor és Csiki Árpád között. Végül a bajnokok, bajnoka Andrejszki Tibor lett!

Kategóriánként is hirdettek bajnokot. A férfiaknál Csíki Árpád, a nőknél Török Lászlóné Edit, a szenioroknál pedig Dibusz László volt a legjobb, míg a legkisebbeknél Perczel-Szabó Dániel örülhetett.

A verseny Nearest to the pin díját Tőkés Péter érdemelte ki. A legmesszebbre pedig Varga Miklós ütött.

Külön kiemelendő, hogy október 5-én következik az Emirates Kupa záró fordulója, ahol már most majdnem telt ház van, úgyhogy érdemes minél hamarabb jelentkezni! Köszönjük mindenkinek a részvételt!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés