„Kemény, de eredményes héten vagyok túl”Bajnoki értékelés

Már-már nehéz jelzőket találni Batta Krisztina pazar teljesítményére. Az elmúlt egy hétben két rangos versenyt is megnyert (XXX. Szenior Bajnokság, Pannónia Masters), ráadásul domináns fölénnyel. Mindezt fülig érő mosollyal az ajkán nyugtázta, olyan elszántsággal a szemében, ami csak a legnagyobbakat jellemzi.

Immáron kétszeres felnőtt, egyszeres mid-amatőr és szenior magyar amatőr bajnoknak, valamint hétszeres Klubbajnoknak mondhatja magát. Krisztina ékes példája annak, hogy mire lehetünk képesek, ha a lelkesedés elszántsággal is párosul. Lelkesedés a golf, vagy a munka iránt, legyen az bármilyen nehéz vagy kimerítő, és kellő elszántság, hogy az útról, melyet kijelöltünk magunk számára, senki ne tudjon letaszítani bennünket.

„Kemény, de eredményes héten vagyok túl, ugyanakkor maradt bennem némi hiányérzet. Szerettem volna a Szenior Bajnokságon 0-közeli kört elérni, ettől függetlenül nem lehetek elégedetlen. Élveztem a tornát, főleg az utolsó napot, amikor az izgulós első szakaszok után a 7.-től úgy játszottam, ahogy elvártam magamtól. Az utolsó 12 szakaszt Even Par-ra hoztam és csupán a 16-os par 3-ason zökkentem ki – érthető okokból – Kátyus (Kovácsné Földesi Katalin) Hole in One-ja miatt. Nagyon gratulálok neki, remélem a bravúros ütése motivációt ad neki a továbbiakhoz.

Kapitányként bízom benne, hogy jelenlétemmel a tornán ösztönözni tudtam a csapatom tagjait a jövőbeni jobb teljesítményre.”

A hétvégén pedig a Pannónia Masters-t megnyerve hetedszer lett a Pannónia Klubbajnoka (2005-2008, 2015, 2017, 2019).

„Boldog vagyok, hogy a 18 éves pályafutásom alatt hétszer sikerült nyernem úgy, hogy emlékeim szerint, amikor elindultam, az élen végeztem. Izgatott vagyok a Zöld Zakó miatt, alig várom, hogy magamra ölthessem.

Most egy hét pihenő következik a golfot tekintve, de munka szempontjából be kell pótolnom a kiesett időt, majd jön az EGA Női Klubcsapat EB, amit már nagyon várok. Bízom benne, hogy Berkenyei Daniella sérülése nem komoly, amit a Horvát Junior Bajnokságon szedett össze, és erősítheti a magyar csapatot.”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés