Battáé és Rózsáé a híres Zöld Zakó



Taps a Pannónia Klubbajnokainak

A szezon legnagyobb presztízsű klubversenye (Pannónia Masters) zajlott a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Clubban a hétvégén. A verseny rangjához méltón, kétnapos stroke play során dőlt el, hogy kik az idei év legjobbjai. A férfiaknál Rózsa Dávid kimagasló teljesítménnyel, even par-ral (+2, -2) nyert, és ezzel először öltheti magára a győztesnek járó Zöld Zakót, a hölgyeknél pedig Batta Krisztina - immár hetedik alkalommal - bizonyult a legjobbnak és lett Klubbajnok. Gratulálunk!


A férfiaknál a fináléra többeknek is győzelmi sansza volt. Kovács Alex és Rózsa Dávid az első játéknap után például együtt állnak az élen (74-74), míg Nguyen Ba Ngoc (75), Ralph Müller (77), Meznerics Gergely (77) és dr. Bohács Zsolt is 3 ütésen belül volt.

Ám a Pannónia Junior Akadémia játékára nem volt ellenszerük a riválisoknak. Rózsa Dávid lehengerlő golfot mutatva, -2-es score-ral magabiztosan nyerte el a híres Zöld Zakót, ami már nagyon hiányzott a repertoárjából. Szintén megsüvegelendő a második helyen végző Kovács Alex teljesítménye, aki remek játékával a dobogó második fokára állhatott, míg a harmadikon Meznerics Gergely végzett.

Dobogó:
1. Rózsa Dávid 144 (74, 70) 2. Kovács Alex 155 (74, 81) 3. Meznerics Gergely 156 (77, 79)
                                                                                                                              


A hölgyek versenyében az volt a kérdés, hogy vajon ki állítja meg az újdonsült szenior bajnoknőt, Batta Krisztinát? Sántha Laura volt az egyetlen, aki tartani tudta valamelyest a lépést vele, ám a második játéknapon Krisztina „lovagolta meg a legjobban a szelet", így magabiztosan lett hetedszer Klubbajnok. Micsoda teljesítmény!

Dobogó:
1. Batta Krisztina 158 (78, 80) 2. Sántha Laura 167 (81, 86) 3. Do Thanh Trang  186 (94, 92)
(Fotók: Pánger Tímea, Tátrai Béla)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés