Vegyes érzelmekkel távoztunkKiss Ferenc értékelte a bajnokságot és lánya, Polly teljesítményét

A Pannónia Junior Akadémia növendéke sűrű hétvégén van túl. A pályán és az iskolapadban is helyt kellett állnia. Arra voltunk kíváncsiak, miként élte meg a Match Play Bajnokságot, ahol a női mezőnyben a második lett.
 

Röviden: vegyes érzelmekkel. – mondta Kiss Ferenc
Örültem, hogy Polly mind a három fordulót le tudta játszani, sőt, pénteken a délelőtti forduló után még „leugrottunk” Udvariba, ahol a Mercedes utolsó fordulóján is elindult… az elején még volt benne erő, de a végére kijött a korai kelés, a két versenykör és az utazás fáradalmai és ezek együttes hatásai.

A késő éjszakai hazaérkezés, majd az alig több, mint 5 óra alvás után, szombat reggel majdhogynem elaludt a pályán J, nehezen rázkódott bele, sokat hibázott, Virág pedig kihasználta, élt a lehetőségekkel; jól játszott! A 16. (nekünk a 18-as) szakaszon némi izgalommal bár, de meglett a győzelem!

Sokat nem pihenhetett, mert délutánra vissza kellett érnünk Pestre, az egyetemén szombat délután előadást hallgatott, friss hallgatóként!

Vasárnap reggel nem volt egyszerű Polly starthoz állítása, látszott rajta az elmúlt napok terhelése… így, jóleső érzés volt, amikor Hideg Jani látva ezt, beszélt vele és ez fellelkesítette!

Köszönet érte!


Biztos vagyok benne, hogy ez is közrejátszott abban, hogy az első kilencen Polly tartotta magát és a 3. szakasz utáni 0:2-ről képes volt felállni (két birdiet is ütve), s 0:0-val fordultak rá a hátsó kilencre a lányok. Sajnos, ezek után nem jöttek a par-ok, birdiek… Daniellát pedig nem lehetett legyőzni bogey-kal, több hiba is becsúszott Pollytól (2* is 3-at puttolt – 10-es, 13-as szakaszokon… :) ), végül is Daniella a 16-os remek kezdőütést követően birdievel zárta nem csak a szakaszt, hanem a döntőt is.

Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok Pollyra, egyben gratulálok a hölgyeknek, leányoknak, bennük volt kurázsi és végig játszották a mérkőzéseket, még akkor is, ha az utolsó pillanatig nem volt igazán tétje a dolognak…Mert, ha minket megkérdeztek volna, mi, biztosan a Női kategória eltörlésére szavaztunk volna, mert az a döntés felelt volna meg a Versenykiírásnak!

Végezetül, egy észrevétel… minden fórumon rosszul hozták le a döntő eredményét: Daniella 4&2 arányban nyert a 16. szakasz lejátszása után.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés