Vargha András nyerte az Emirates III. fordulóját! (Értékeléssel!)Érdemes minél előbb jelentkezni a fináléra

Az előző fordulókhoz hasonlóan, jó hangulatot, telt házat és értékes díjazást hozott a világszerte ismert légitársaság által szponzorált golfkupa a zirci Forest Hills Golf Clubban. Bozó Ádám, a klub vezető pro-ja rövid beszámolót adott a Hungarian Golf Magazinnak.

„A minőségi szórakozás garantált volt, ugyanis a játékosok, az Emirates légitársaság és a Forest Hills neve garantálták a sikert. A jó időben zajlott verseny izgalmakat és sok jó ütést hozott. A hangulatra szokás szerint most sem lehetett panasz.


Az Emirates III. fordulóját szoros csatában Vargha András nyerte, így ő emelhette magasba az abszolút győztesnek járó kupát. A hagyományokhoz híven a bruttó első mellett nettóban is díjazták a legjobbakat:

A nőknél Földházi-Nagy Petra, Sajner Zsuzsanna, Kispál Helén végzett az első három helyen, míg a férfiaknál Szabó Krisztián, Furda Roland, Kuzma András lett a sorrend. A szenioroknál pedig Klézli Ferenc végzett az élen, Rothweil Gábort és Zsurzsa Sándort megelőzve.
A leghosszabb ütést Földházi-Nagy Zsófia és Szabó Krisztián tudhatta magáénak, míg legközelebb a zászlóhoz (a bruttó győztes) Vargha András ütött.  

Külön kiemelendő, hogy a záró fordulót október 5-én tartják, ahol már most majdnem telt ház van, úgyhogy érdemes minél hamarabb jelentkezni! Köszönjük mindenkinek a részvételt!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés