Sárközi Ricsi ismét megmutattaA regenerálódásé a főszerep

Micsoda fejlődés! A magyar junior válogatott tagja, aki idén a Young Masterst is megjárta, újabb remek teljesítményt mutatott be. Ezúttal a Magyar Junior Open-en nyújtott maradandót, amivel dobogó harmadik fokára állhatott a hazai bajnokságban.

„Több nehéz időszakot is átélt idén. Nagyon sok külföldi megmérettetésen elindult, ami miatt láthatóan elfáradt. Ennek tudható be, hogy a Szlovák Bajnokságon, valamint a Magyar Junior Nyílt Bajnokságon is gyengébben kezdett, ám utána összeszedte magát és egyenesen szárnyalt. Az utolsó két körben játszott -2-es és -1-es score-ja (fehér elütőről) megmutatta, hogy milyen fejlődésen ment keresztül a szezon kezdete óta. Mentálisan borzasztóan erős lett, gondolkodása teljesen átalakult" – kezdte beszélgetésünket az édesapa.

Ricsi elmondta, hogy az fekszik neki, ha agresszív játékot játszik, ha folyamatosan támad, ennek köszönhetőek a mínuszos eredmények. Folyamatosan feszegeti a határait, ami miatt néha túl is lép rajta. Lásd az utolsó nap 9-es szakaszát, amikor egy hibriddel, 40 méterrel túlütötte a greent. Idővel a hibák egyre kevesebbek lesznek.

Köszönettel tartozunk Rózsa Istvánnak, aki anno megadta neki a lehetőséget, hogy bemutatkozhasson a válogatottban és az MGSZ-nek, aki idén számos helyre elvitte Ricsit. Azt gondolom mára az egyik legjobb magyar junior játékos lett, akiben nagyon sok a potenciál és a fejlődése megkérdőjelezhetetlen" – tette hozzá.

Ami a Junior Bajnokságot szervezését illeti:

Sosem láttam még egy ennyire jól lebonyolított versenyt. A bírók, a szervezők nagyon jól összedolgoztak. A kommunikáció köztük és a játékosok felé is kitűnő volt. Folyamatosan monitorozták az időjárást és jutalmul sikerült megrendezni a harmadik napot, amely hihetetlen élménydúsra sikeredett.

Most Ricsinek a regenerálódásé a főszerep, aztán készülünk a szeptember végi Horvát Junior Open-re."

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés