Jó hír a Match Play Bajnoksággal kapcsolatban



WAGR pontok is szerezhetőek

Számos megkeresés érkezett a szeptember 13 – 15. között megrendezésre kerülő VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnoksággal kapcsolatosan. Igyekszünk tiszta vizet önteni a pohárba Dietrich Tamás segítségével.

„Változás, hogy a versenykiírásban megjelölt öt kategóriában, azaz férfi, női (szenior női is), szenior férfi, junior lány, és junior fiú kategóriákban indulók, világranglista (WAGR) pontokat szerezhetnek. A világranglista pont azonban nem automatikusan jár, ez az indulók összetételétől (hcp-átlagától) függ.

Ha ez megfelel a WAGR minősítésnek, akkor valamennyi csoportban WAGR pontot lehet gyűjteni.

Az elmúlt években alacsony részvétel volt. Az öt életkor (és nemek szerinti) kategóriákkal igyekeztünk meghozni a kedvet a nevezéshez az igényeket figyelembe véve, így mindegyik kategóriában lesz Magyar MatchPlay Bajnok hirdetve, valamint világranglista pontok is szerezhetőek adott esetben.”
 A Módosított VERSENYKIÍRÁS ITT!
 
JELENTKEZÉS (MGSZ közlemény!)

Azok a versenyzők, akik a match play bajnokságon kívánnak indulni, ismét kell nevezniük függetlenül attól, hogy tavasszal már leadták nevezésüket. A nevezési oldal ITT érhető el. Aki tehát a május végi időpontra már leadta a nevezését, annak ismét szükséges nevezni, mert a szövetség automatikusan nem veszi azt figyelembe. Aki viszont már befizette tavasszal a nevezési díjat, annak természetesen nem kell újra befizetni, az érvényes. A nevezési határidő 2019. szeptember 10., kedd 23.59 óra.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés