Böndicz: Sikeres torna, a munka folytatódik!Interjú az Akadémia vezetőjével

A Pannónia Junior Akadémia 11 játékost delegált a hazai rendezésű Magyar Junior Open-re. Az intézmény legjobbjai, nemzetköziben és hazai fronton is számos sikert könyvelhettek el és szállították az oly fontos bajnoki címeket és érmeket. Böndicz Gergő az Akadémia vezetője természetesen elégedett volt a látottakkal.

„Hosszú, kemény munkával teli nyáron vannak túl az akadémistáink, ami az eredményekben is visszaköszönt. Összességében elmondható, hogy bár mindenki nem állhatott fel a dobogóra, magához képest előreléptek a gyerekek, ami örömmel és bizakodással tölt el minket a jövőre nézve.

Hétfőn pihenőnap volt, de ma már folytatódtak az edzések, ugyanis a versenyszezon utolsó harmada még hátra van. Szerdán már a Junior Tour-on állnak az elütőhöz a gyerekek, és a Klubcsapat Bajnokság sincs messze, ahol a dobogóért szeretnénk harcolni!”


Adódik a kérdés: Závaczki Bálint sok mindenen ment keresztül a szezonban, hogyan sikerült ismét csúcsformába hoznotok?

A swingjén dolgoztunk a legtöbbet, azon kellet igazítani, ami visszaadta számára azt az önbizalmat, amire szüksége volt ehhez a kimagasló teljesítményhez. Emellett a puttokon is munkálkodtunk némileg. Bízunk benne, ez a lendület nemcsak erre a versenyre szólt, hanem az év többi részére is kitart.

Látható, hogy Magyarország legjobb játékosai nálatok játszanak. Miként lehet csatlakozni ehhez a közösséghez?

Az Akadémiai tagság alapfeltétele az iskolai jogviszony, illetve a golf iránti elköteleződés. A játékosok egyénileg jelentkezhetnek, és az elbírálást követően csatlakozhatnak. Több olyan magyar játékos is van a feltörekvő generációból és a már versenyző kategóriából, akik fent vannak a listánkon és nagyon szívesen dolgoznék velük a jövőben. Elsősorban magyar játékosokban gondolkodunk. Azt hiszem ma már büszkeséget jelent a Pannónia Junior Akadémiához tartozni.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés