Movik Gabi és Horváth Joe nyerte a Herend KupátAz időtlen szépség

Golfozni mindig boldogság, főleg ha különleges trófeákért tesszük. A játékosok nagy részét megmozgató rendezvényt augusztus 24-én tartották, a Balaton Golf pályáján, melyre a névadó szponzor, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. gyönyörű díjakat ajánlott fel.

A golf és a Herendi Porcelánmanufaktúra összefonódása nem véletlen. Egyet jelentenek az eleganciával és a kifinomultsággal. A herendi porcelán - ahogy a múltban, úgy a jelenben is - a kiváló minőség szimbóluma. Az alkotások elkészítésekor a pontosság, a minden részletre odafigyelés és a precízség elengedhetetlen, ahogy a golfpályán is. A porcelánok közel két évszázada örök értéket közvetítenek, és most a legjobbak díjai lettek.

Nagy várakozás előzte meg a rendezvényt, amely a telt ház mellett családi eseménnyé avanzsált. Legyen szó kicsikről, vagy nagyokról, mindenki megtalálhatta a kedvére valót, amíg a golfozók a pályán küzdöttek a hőn áhított porcelánokért.

Immár tizenkettedik alkalommal rendezték meg szombaton a Herend Kupát, Baltonudvariban.  A hagyomány ereje az, ami magával ragadja évről évre a golfozók krémjét.

A férfiaknál nagyon szoros volt a harc a legnagyobb és legszebb herendi vázáért, amelyet végül a tavalyi év után ismét a Balaton Golf játékosa, Horváth Joe nyert meg a zirci Herend Kupa győztes Koller György előtt. A nőknél Movik Gabriella örülhetett. Lengyel Lilla a második lett, míg a dobogó harmadik fokára a címvédő, Kovácsné Földesi Katalin állhatott.   

A bruttó női és férfi díjak mellett nettóban is értékelték a játékosokat.
Az eredményhirdetés a versenyhez hasonlóan jó hangulatban telt. A klub és a főszponzor is kitett magáért.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés