Parádés rajt a Magyar Junior Open-enBravúros mozdulatok
 
Jó score-okat és kiváló játékot hozott a XXX. Magyar Junior Nyílt Bajnokság első játéknapja a hátsó elütőről.  Az már csak hab a tortán, hogy két eagle-t is láthattunk Leon Heitz (16. lyuk) és Matej Stanic (14. lyuk) révén. Több honfitársunk is tapsot érdemel a teljesítményéért.   

NEMZETKÖZI

Závaczki Bálint
(Pannónia Junior Akadémia, NYILATKOZAT ITT) -4-es körével a második helyen áll a nemzetközi „A” kategóriában Vid Joze Potocar (-5) mögött. Honfitársaink közül többen is ott tolonganak lőtávolban a dobogótól. Stöllinger Viktor (Pannónia GC) 73-mal a hetedik, addig a Bertényi Bence (Balaton Golf), Fülöp Gergő (Highland), Kötél Bence (Balaton Golf) és Kemény Kevin (Pannónia Junior Akadémia) alkotta kvartett +2-vel abszolválta a napot.

A „B” mezőnyben Somogyi Bence (Pannónia Junior Akadémia) áll az élen élete legjobbját játszva sárgáról (Even Par) Leon Cart (+2) és Oskaras Belousovast (+3) megelőzve. Thomas Jackson (Golfiesta) a 4., 76-tal. Károly Ádám (Pannónia Junior Akadémia) 81-gyel a 6. helyen áll Vu Péterrel (Highland) egyetemben.  

A női mezőnyben (A) Berkenyei Daniella (Pannónia GC) hozta a legjobb magyar eredményt, +6-tal a hatodik helyen áll. A dobogós helyeken Vida Obersnel (-1), Lenka Nebeska (0), Barbora Bujakova (0) és Barbara Car (0) osztozik.

A „B” kategóriát Koharek Anna (Golfiesta) vezeti Stern Lea (Pannónia Junior Akadémia) és Yelyzaveta Rastvortseva előtt.

Hazai

A nagyoknál Závaczki Bálint (-4) vezet magabiztosan Stöllinger Viktort (+1) megelőzve. A harmadik helyen pedig érkezik +3-mal Bertényi, Fülöp, Kötél és Kemény négyese. A kisebbeknél Somogyi Bence (0), Thomas Jackson (+4), Károly Ádám (+9) és Vu Péter (+9) a sorrend.

A nőknél (A) Berkenyei Daniella (+6), Jaczkovics Emma (+8), Nagy Klára (+12) áll az első helyeken, a kétfős „B” mezőnyben Koharek Anna (+8), Stern Lea (+19) a sorrend.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés