Így kell felkészülni: Vállalj munkát egy golfpályán!Vaszkó összekötötte a kellemest a hasznossal
 
Biztosan sokan emlékeznek Vaszkó Zsombor életének első hole in one-jára (Kisoroszi, 17-es szakasz) még a májusi Magyar Kupán. Vele beszélgettünk. Az Imperial Golf Club többszörös klubbajnoka szintén ott lesz a máriavölgyi Junior Open-en (U18). Felkészüléséről sokat elmond, hogy az egész nyarat a Zala Springs Golf Resortban töltötte munkával (caddie master) és gyakorlással.
 
Az idényt egy új ütőszettel kezdtem, így a felkészülés is ennek a jegyében telt. Idén nyáron Zalacsányban gyakoroltam, mivel ott is dolgozom, így jó lehetőségem adódott a munka és az edzés összehangolására Décsy Attilával. Hálával tartozom a zalacsányi klubnak és Gschwendtner Sonjának, hogy megadták a lehetőséget.
Amint volt időm a caddie master feladataim mellett (golfautók előkészítése, kiadása, Trolly előkészítése, kiadása, pálya tisztaságának felügyelete) ütőt ragadtam és ezen a csodálatos pályán ütöttem a labdát.

A Junior Open helyszínét (Pannónia Golf & Country Club) szintén nagyon szeretem. Nagyon élvezetes pálya, ahol igyekszem kihozni magamból a maximumot. A hosszú ütéseimre helyeztem a hangsúlyt, mivel új driverem is van, de természetesen a rövidjátékot sem hanyagoltam el, ami szintén elengedhetetlen a jó score-hoz. Jöjjön, aminek jönnie kell!”


Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés