Összetartás egy kis plusszal



Misával beszélgettünk 

A szentpétervári golfpályán golfigazgatóként tevékenykedő Misa, időről időre hazatér Magyarországra, és ha már így van, golfütőt is ragad. Legutóbb a Hencsén rendezett Profik Országos Bajnokságán versenyzett, ahol az olimpiai álmokat dédelgető három nagy mögött végzett a negyedik helyen.
 

HG Hogy érezted magad a bajnokságon?
 
MM Nagyon jól! Szuper volt a hangulat játék előtt, közben és után is. Különösen tetszett a profik közti összetartás, a beszélgetések, melyek keretében ötleteket osztottunk meg a PGA fejlődéséről. Egyszerűen példamutató volt más profi szövetségek számára.


A játékommal elégedett lehetek, sokat tanultam és ahogy lenni szokott, persze kijöttek a hibák is. De annyit megállapítottam, hogy a golfigazgatóság és az edzősködés mellett, azért még tudok magas szinten játszani.

 
HG Milyen terveid vannak idén játékosként?
 
MM Benne van a pakliban, hogy még egy-két nagyobb profi versenyen elindulok, de majd meglátjuk, sok dolgom van. A PGA edzői képzésnek köszönhetően egyre többen jönnek hozzánk és már vannak érdeklődők a téli edzőtáborra, amit el kell kezdenem szervezni.


Misa.png

HG Milyen tapasztalatokkal gazdagodtál golfigazgatóként?
 
MM Idén csatlakozott hozzánk egy menedzser, aki besegít a papírmunkába, így több időm marad a tanítványaimra, a klienseimre és klubtagokra. Sokat beszélgetek velük, meghallgatom a kívánságaikat, óhajaikat, ami tovább segíti a klub munkáját. Emellett vezetem a junior akadémiát, a 7-10 fős csapatom szépen fejlődik.

Szeretném kiemelni a birdie bookot (más néven yardage book, strokesaver, course guide), amit kemény munkával és kreativitással alkottuk meg, minimális költséggel, Nagy profizmussal. (ITT TEKINTHETŐ MEG!)

 
HG Pár hónappal ezelőtt megtörtént a lánykérés, mikor lesz a jeles nap?
 
MM Még egyelőre nincs konkrét időpont, de már lassan elkezdünk tervezgetni és nézegetni a helyszíneket. Idén még Lesz lehetőségünk tapasztalatot szerezni, mert októberben nősül az egyik legjobb barátom. Nagyon várjuk már, minden bizonnyal sok ötlettel fogunk gazdagodni!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés