„Minden nap ünnep”


Papp Erzsivel madarat lehetne fogatni!

Mint ismert, hosszú idő után, tavaly végre a büki golfpálya és a hozzá tartozó szálloda értékesítése sikerrel járt. Ez garancia arra, hogy Magyarország egyik legpatinásabb klubja, amely 1991-ben nyitotta meg kapuit, nem kerül azon pályák sorsára, amelyeket már csak a gaz vet fel. Az új tulajdonosi kör egyértelmű célja, hogy a Greenfield Hotel Golf & SPA újra a régi fényében ragyogjon és a golfpálya újra nívós versenyeknek adjon otthont. Papp Erzsi, a bükfürdői pálya klubigazgatója pár héttel ezelőtt képletesen elvégezte az első kapavágást.

„Hihetetlenül boldog vagyok! Mióta megkezdődtek a munkálatok, úgy érzem magam, mintha minden nap karácsony lenne! Külön öröm, hogy csupa mosolygós játékossal, klubtaggal találkozom a pályán, akik egyébként továbbra is zavartalanul hódolhatnak szeretett sportjuknak az első kilenc szakaszon – kezdte lelkesen.

Örömhír, hogy a tulajdonos, a MINERVA Tőkealap-kezelő Zrt. által kezelt Ingatlanalap elkötelezett, hogy az évek óta Achilles-saroknak számító golfpálya ismét minőségi legyen, és a klub visszatérhessen oda, ahova valójában tartozik: a magyar elitbe. A tervek szerint, a 20 éves Business Golf Championship versenyére (2020-as szezon), de teljes egészében legkésőbb a klub 30. születésnapjára (2021-es szezon) a pálya újra a régi pompájában fog ragyogni.



A fejlesztések több lépcsőben valósulnak meg. Az első és legfontosabb (az eddigiektől független) teljesen új öntözőrendszer kialakítása, először a hátsó kilenc szakaszon, továbbá a greenek és más zöldterületek (erdők tisztítása) rendbetétele, amelyek a játék szempontjából a leglényegesebb feladatok. Jelenleg a fő gerincvezeték ásása zajlik, jövő héttől pedig a mellékágaké is, hisz a hegesztési munkálatok is megkezdődnek.

A munkatársakkal együtt úgy érezzük, hogy ezzel teljesen új fejezet kezdődött a golfpálya életében. Nagyon bizakodóak vagyunk és reményeink szerint minden vendégünk örömét leli majd egy magasabb színvonalú és minőségi golfpálya által nyújtotta szolgáltatásban.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés