TEXAS SCRAMBLE golfparti



Wine & 9 – Igyál, hogy javíthass!

A Zala Springs kitűnő minőségű, a világhírű Robert Trent Jones Jr. által tervezett pályája rendhagyó TEXAS SCRAMBLE golfpartira (augusztus 17-én, szombat) invitálja kedves golfozó és nem golfozó vendégeit!



A nagyon népszerű TEXAS SCRAMBLE, stroke play-típusú játék, mely során 4 fős csapatok játszanak egymás ellen. Egy adott csapat a következőképp játszik: minden tagja elüt egy labdát, majd kiválasztják, hogy melyikük ütése sikerült a legjobban. Erről a pontról minden csapattag, felváltva üt, amíg a labda végül a lyukba kerül. A csapat eredménye a többi csapat eredményével versenyez.

A csavar a dologban az, hogy ezen a napon megengedik a szervezők, hogy javíthass, és újra üthess, csupán innod kell egy pohárkával! :)

Az alkoholról és a jó hangulatról a Zala Springs csapata gondoskodik, neked csak találnod kell 3 barátot, akivel szívesen részt vennél az eseményen.

14 órakor golfoktatásban részesítik a nem golfozó vendégeket, 16 órától pedig indul a verseny, majd egy ínycsiklandó BBQ vacsorával zárul az este!

Az esemény ára (Zala Springs) klubtagoknak 6.000 Ft, vendégeknek 16.000 Ft.

A csapatok regisztrációja és további információ az alábbi e-mail címen:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés