Esélylatolgatás a 41. MAGYAR OPEN előtt: STARTLISTA + LIVE SCORING!



Kiélezett harc várható a győzelemért

Az elmúlt évekhez képest kevesebben jelentkeztek a Magyar Nyílt Bajnokságra, ugyanakkor erős játékosokat, így is találunk szép számmal. A mezőny közel 70%-a tíz alatti hcp-s, köztük akadnak pluszosok is, mint például az egyik nagy esélyesnek kikiáltott, Csányi Olivér. A 75 fős mezőny (16 nő, 59 férfi) harmadát képviselik a külföldiek, akik Szlovéniából, Szlovákiából, Horvátországból, Csehországból, Ukrajnából és Svájcból érkeztek.


Esélylatolgatások


Női mezőny (16 fő)

Hölgyeknél az első két csoportból kerülhet ki a végső győztes.  Mi természetesen abban bízunk, hogy valamelyik honfitársunk emelheti magasba a trófeát!

1. flight: Ott van rögtön a háromszoros bajnok Vadkerti Adél (0,8), aki talán a legnagyobb várományosa az idei tornának, de a tavalyi negyedik helyezett cseh női golfozót, Halaburdová Nelat (2,2) sem szabad leírni, ugyanis 2018-as versenyen 1 ütéssel jobbnak bizonyult Adélnál. Az első flight harmadik tagja Jaczkovics Emma (2,3), akit szintén nem kell senkinek sem bemutatni. Az elmúlt időszakban rengeteg nemzetközi rutint szívott magába és eredményei önmagukért beszélnek.

2. flight: Berkenyei Daniella (3,1) a Young Masters-szen és a hazai tour-on már letette a névjegyét és egy kiegyensúlyozott teljesítménnyel odaérhet a dobogó valamelyik fokára. Csak úgy, mint Nagy Klára (3,2), aki friss Maccabi győztesként bebizonyította, hogy remek teljesítményre képes. Tóth Maya Napsugárnak (4,3) bár az elmúlt versenyeken nem igazán jött ki a lépés, de benne van a meglepetés faktor.

+ A dobogóra esélyesekhez tartozik még a regnáló junior bajnoknő, Kiss Polett Karolina.

Férfi mezőny (59 fő)

Az uraknál már speciálisabb a helyzet. Az első 6-7 csoport bármelyik tagja képes lehet a bravúrra. Honfitársainknak a nagy játékerőt képviselő külföldi riválisaikkal is meg kell küzdeniük: Kern Jari (+2,3), Strasek Luka (0,0), Hribernik Jan (0,2), Vasle Jure (0,4), csak hogy néhányat említsünk.

Ott vannak azonban a magyar vitézeink: a 2017-es felnőtt bajnok Csányi Olivér (+1,1), a Maccabi Európa Játékok győztese és a kétszeres magyar bajnok Rózsa Dávid (2,3), a 2018-as felnőtt bajnok Kötél Bence (0,3), vagy az elmúlt időszakban remeklő Sárközi Ricsi (2,5), valamint a szintén remek formának örvendő Bertényi Bence (2,5), Kemény Kevin páros.



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés