A pihenésnek vége – Rózsa Csicsi ismét pályára lép



Újult erővel a legjobb helykért!

Profi golfozónőnk az elmúlt napokban megérdemelt szabadságát töltötte, miután egy Symetra állomást (Janesville Golf Classic) töröltek. Csicsi igyekezett feltöltődni a szezon hátralévő részére, ami nem ígérkezik sétagaloppnak.

Mint ismert, többszörös magyar bajnokunk egyenesen szárnyalt az előző, CDPHP Open-en. Nagyszerű teljesítményt nyújtva -3-as score-ral összesítésben a T41. pozícióban végzett, míg a kereseti listán a 43. helyet foglalja el, karnyújtásnyira az előtte lévőktől.

Sajnos a nyári szezon eddig nem a szájíze szerint alakult és valószínűleg a Top10-es LPGA kártyát érő helyek már túl messze vannak, így a cél nem lehet más, mint hogy az őszi kvalifikációs tornákra ismét csúcsformában legyen. A közelmúlt időszakban már érezhetően kezdi elkapni a fonalat.

Ahogy Csicsi korábban közzétett bejegyzésében megfogalmazta, igyekezett kihasználni a kis pihenőt, hogy a következő állomásnak „újult lánggal vághassunk neki!”

Pozitív emlékek

A helyszín ezúttal a Milwaukee, ahol a 125.000 $ összdíjazású PHC Classicot rendezik meg augusztus 9-11. között. A Symetra Tour egyetlen magyar játékosa kedvező előjelekkel várhatja a hétvégét, ugyanis a tavalyi évben -6-os összesített score-ral, a T16. helyen zárta a tornát. Az utolsó kört 67-tel (-5) és a 13. szakasz par5-ösén ütött eagle-lel zárta. Örömhír, hogy csuklója egyre jobban van, így minden adott, hogy egy sikeres versenyt teljesítsen.



Formáció: 54 holes
Díjazás: $125,000
Par: 72
Történelem: 5. alkalommal rendezik
Yardage: 6,494


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés