Nevezési hajrá – Hétvégén jön a Magyar Nyílt Bajnokság



Elindult a végső visszaszámlálás

Már csak egy nap áll a rendelkezésre azoknak a golfozóknak, akik a 41. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságra szeretnének még nevezni, melynek határideje augusztus 6. kedd, 23.59 óra.
 
A Balaton Golf Clubban, augusztus 9-11. között rendezendő következő szövetségi versenyre július 31. 20.00 óráig az alábbi 57 versenyző adta le a jelentkezését a Magyar Golf Szövetség tájékoztatása szerint.
 


A listát megnézve láthatjuk, hogy bár Závaczki Bálint neve szerepel, de mint megtudtuk nem áll az elütőhöz. Ott lesz azonban az idei szezonban pazar formát mutató Csányi Olivér és Sárközi Ricsi. Nem megfeledkezve természetesen a regnáló Magyar Kupa győztesről Bertényi Bencéről, vagy Kemény Kevinről, akik mindig képesek meglepetést okozni. Olyanok, mint egy bűvész, akik képesek mindig valami váratlant előhúzni a cilinderből.

A nőknél is lesz kikért szorítanunk. Ott lesz a többszörös magyar bajnoknőnk, Vadkerti Adél, vagy a friss Maccabi győztes Nagy Klára is, aki két évvel ezelőtt már dobogóra állhatott a Nyílt Bajnokságon. És jönnek szépen sorban a további éremvárományosok is. Elég csak Kétszeres Magyar Kupa győztesünket, Jaczkovics Emmát, Kiss Polett Karolinát (2018-as junior bajnoknőnket) vagy Berkenyei Daniellát említenünk, akik az elmúlt két-három évben már többször bizonyították, hogy komolyan kell számolni velük a végelszámolásnál.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés