Sátori nyerte az Emirates II. fordulóját!



Jó hangulat és értékes díjak

Az első fordulóhoz hasonlóan, jó hangulatot és értékes díjazást hozott a világszerte ismert légitársaság által szponzorált golfkupa a zirci Forest Hills Golf Clubban. Dicsérendő, hogy a greenkeeperek az elmúlt napok esőzései dacára, igen magas színvonalú pályát bocsátottak a játékosok rendelkezésére.  Bozó Ádám, a klub vezető pro-ja továbbá azt is kiemelte, hogy igyekeznek minél játékosbarátabb helyszínt adni az élvezhetőbb játék miatt, így minden véleményt szívesen fogadnak.

A minőségi szórakozás ismét garantált volt, az Emirates légitársaság a Forest Hills csapatával együtt ismét kitett magáért. A versenyen nagyszerű hangulat uralkodott.

Az abszolút győztesnek járó kupát Sátori Ferenc emelhette a magasba. A szokásokhoz híven, - a bruttó első mellett - nettóban is díjazták a legjobbakat. A nőknél Darabos Márta, Pogány Éva, dr. Hegel Zsuzsanna végzett az első három helyen, míg a férfiaknál dr. Schatz Balázs, Perczel-Szabó Dániel, Tuba Péter lett a sorrend.

A szenioroknál pedig – az elmúlt fordulóhoz hasonlóan - Klézli Ferenc végzett az élen, Andrejszki Tibort és Rothweil Gábort megelőzve.

A különdíjazásban, dr. Hegel Zsuzsanna duplázott, ugyanis a legmesszebbre (nőknél), valamint legközelebb a zászlóhoz is ő ütötte a labdát.  Longest Drive Férfi díjat Dákó Szabolcs nyerte meg.




A Versenysorozat hátralévő fordulói:

Augusztus 31. (szombat)
Október 5. (szombat)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés