Top 10-ben a bruttó csapat!



Elrajtolt a Szenior Európa Bajnokság

A gyakorló nap után, csütörtökön elkezdődött 22 nemzet részvételével az idei év talán legfontosabb senior eseménye, a XXXVIII. Szenior Európa Bajnokság Walesben. Ezúttal is bruttó és nettó nemzeti csapattal képviseljük a magyar színeket. A hat játékos közül naponta a 4 legjobb eredményt veszik figyelembe a kiértékelésnél.





A bajnokság

A 2010-es Ryder Cup helyszínén zajlik a bruttó értékelésű Bajnokság (stroke). A pálya nagyon jól tervezett és megkomponált, amely hihetetlenül pontos játékot követel meg a résztvevőktől. A magyar csapatból Hideg Jánosnak (83) sikerült a legjobban alkalmazkodnia a körülményekhez, ám nem sokkal mögötte érkeznek társak Gratzl Ferenc és Kovács Titusz 84-et ütve, míg dr. Horváth Péter 86-tal járult hozzá a nemzeti együttes teljesítményéhez. Ők húzták ma szekerünket, melynek eredményeképp a 10. helyen állunk. Csapatkapitányunk, Horváth Joe 92-t, míg dr. Takács János pedig 102-t játszott.


A kupa

A nettó csapatok versengése a Roman Road pályáján zajlik. Az első napot követően a középmezőny 15. helyét foglalja el a nettó csapat, ám ennél mindenképpen több kellene, ha dobogóra szeretnének állni. A játékosok teljesítménye hasonló volt (Str-Hcp): Malatyinszki Tamás – Dietrich Gábor 75, Jakobi László-Nagy István 77, Molnár Mihály 78, addig dr. Bognár László 79-et játszott.


Pénteken folytatódik a szeniorok kontinensviadala, ahol reméljük, a jól rajtoló játékosaink megtartják kitűnő formájukat, míg a haloványabban kezdők a tapasztaltakat felhasználva előrelépnek.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés