9 év után lett ismét a profik bajnoka Lugosi



Végig par alatt

A versenyt magabiztosan Lugosi Tamás nyerte, aki rajt-cél győzelmet aratva ismét felülhetett a profik trónjára. 9 évet várt rá, hogy a megannyi dobogós helyezés után a magasba emelhesse a trófeát. Teljesítményéről sokat elmond, hogy összesített -6-tal (-3, -2, -1) lett a mezőny legjobbja, minden egyes körben par alatti eredménnyel. A második helyre, a szintén remekül játszó Baldauf Mátyás -3 (+2, -3, -2) ért oda, míg a bronzérem a többszörös bajnok, Palanszki Benjámin 0 (+1, +1, -2) nyakába került.

További helyezések a Top 10-ben:
  1. Morozov Misa +7
  2. Szigeti Csaba +15
  3. Lugosi Balázs +16
  4. Hahn Roland +17
  5. Csikós Gábor +19
  6. Tóbiás Zsolt +22
  7. Kuti Gábor +27

Lugosi Tamás
(edzője: Lugosi Balázs)

„Nagyon izgalmas versenyt zártam. 9 év után ismét magasba emelhettem a Profi Bajnoknak járó elismerést!

A célom az volt, hogy kiegyensúlyozott játékot produkáljak és legyőzzem a pályát. Ez mind a három napon sikerült, aminek nagyon örülök!
A rövid játékom elképesztő magasságokban szárnyalt és kihúzott a legtöbb szorult helyzetből. Akit érdekel és átböngészi a score kártyáimat láthatja a statisztikáimat.
Gratulálok minden résztvevőnek, de legfőképpen a profi válogatott másik két tagjának Baldauf Matyinak és Palanszki Benjinek a szintén kimagasló játékukhoz. Nagyon nagy nyomás alatt tartottak a 13. szakaszig, ahol azonban egy parádés par-mentés után elindult a játékom és az utolsó 5 szakaszon 3 birdivel zártam, így végül nem tudtak elkapni.
 
Köszönöm mindenkinek a szurkolást! Külön köszönöm barátnőmnek a lelki támogatást

Nagyon hálás vagyok a támogatóimnak a segítségért, amivel biztosítják a versenyindulásaimat. Külön köszönöm Illés Antal barátomnak és tanítványomnak, aki az eddigi legnehezebb szezonkezdésben segített ki!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés