Eredményes tornában bízik Somogyi BenceA hazai pálya ismerete sokat hozhat a konyhára
 
A Pannónia Junior Akadémia versenyzője, Somogyi Bence is ott lesz a Maccabi golfcsapatban, a Rózsa-testvérek és Holló Zsombor mellett. Célja, hogy hazai pályán minél jobb teljesítményt nyújtson, miközben szeretne új barátságokat kötni.

„Szinte minden nap kint voltam a Pannónián és lejátszottam a 18 szakaszt, pont úgy, mint a versenyen tettem volna. Megszakítás és dupla labda nélkül, kizárólag a score alapján.

Egész jól ment a játék, de az eredményekről nem mondanék semmit, remélem a tornán is kijön majd a lépés. Különösebb elvárás nincs, célom, hogy a játék mellett jól érezzem magam és új barátságokat kössek
” – tekint pozitívan a versenyre Bence.

A beszélgetéshez édesapja, Somogyi György is csatlakozott:

„Nagyon sűrű versenyszezon áll mögöttünk, talán sokat is vállaltunk. Nem szeretnénk, hogy Bence 13 évesen túlhajszolt legyen, így hamarosan családi pihenésre megyünk. Majd a Magyar Junior Nyílt Bajnokság, egy osztrák junior tour állomás, a Match Play Bajnokság és a Klubcsapat bajnokság szerepel a naptárunkban.

A magunk útját járjuk és igyekeztünk a nemzetközi porondon is megmérettetni magunkat. Nem véletlenül, hiszen csak így szerezhetjük meg azt a tapasztalatot, amivel felvehetjük a versenyt.

Az azonban látszik, hogy nem lesz egyszerű. Erre a legjobb példa az European Young Masters, ahol magyarjaink kiemelkedően teljesítettek, az olló nyílik a legjobbakhoz képest. Ezért kiemelten fontos a versengés nemzetközi mezőnyben. Láthatjuk Jaczkovics Emmát, hogy mekkora fejlődésen ment át az elmúlt időszakban. Sorra járta családjával a versenyeket Európában, aminek meg is lett az eredménye.

Mi is ezen az úton járunk , hogy lássuk aktuálisan hol tartunk.”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés