A címvédő is ott lesz Hencsén!„A kvalifikáció mindenekelőtt!”

Hétfőn újra egymásnak feszülnek Magyarország profi golfozói, hogy eldöntsék, ki 2019 bajnoka. Örömhír, hogy ott lesz a vasárnap születésnapját ünneplő címvédő Palanszki Benjámin is, aki ötödik bajnoki győzelmére hajt, de ezen túlmutat a Qualifying Schoolra való felkészülés.

„Nekem nagy jelentőségű a Profik Országos Bajnoksága, így igyekszem mindig ott lenni. A torna kiemelten fontos az European Tour kvalifikáció szempontjából is. A három nap statisztikájából látni fogom, hogy mennyire sikerült elsajátítanom azokat a technikai változtatásokat, melyeket a jobb teljesítmény elérése érdekében gyakoroltam. Főleg a stabilabb és irányíthatóbb röppálya elérése a célom. Tapasztaltam, hogy mennyire fontos a labda „spin”, azaz a labda pörgését eredményesen kordában tartani, így például a labda vízszintes mozgása, valamint a széllel szembeni játék is kontroláltabb lesz a kevesebb spinnel. 

Tehát elsődleges cél az új technikák működésének ellenőrzése. Az már csak hab a tortán, hogy remélhetőleg egy jót versengünk Hencsén. Minden erőmmel azon vagyok, hogy kiküszöböljem a tavalyi ausztriai csorbát, amit az European Tour Qualifying School-on szereztem. Csupán egy ütésen múlt a Stage 2… Ezt kicsit nehéz volt megemésztenem, de most visszavágásra készülök! Remélem az agresszívabb játékstílus kifizetődő lesz!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés