Pazar formában várja az Eb-t Horváth Joe



„A Top 10-be várom a bruttó csapatot!”

Szenior bajnokunk nem kertelt, amikor a walesi Eb-ről kérdeztük. Képesnek tartja a társaságot arra, hogy az élmezőnyben végezzen. Ehhez szerinte nem kell más, mint hideg fej és lélekjelenlét. Joe játékáról többen is elismerően nyilatkoztak, ennek egyik ékes bizonyítéka, hogy hétfőn például egy baráti golf alkalmával 7 birdie-t ütött.

„Szeretnék 70-nel kezdődő köröket játszani, erre azonban nem csak magamat, de valamennyi játékostársamat képesnek tartom. Ha hozzuk, ami bennünk van, akkor ott lehetünk közvetlenül a legjobbak mögött. Érzem az erőt a fiúkban! Peti (Dr. Horváth) múltkor, a közös játék során, remekül ütötte a labdát, János (Dr. Takács) és Titusz úgyszintén, nem beszélve Gratzl Feriről és Hideg Janiról, akik idén már többször megmutatták oroszlánkörmeiket. Benne van a csapatban egy kimagasló eredmény, egy Top 10-es pozíció, de majd meglátjuk, hogy alakul.”

Mint ismert, a magyar szenior válogatott bruttó csapatának a 2010-es Ryder Cup pályáján kell bizonyítania.

„Fejben nagyon ott kell lenni. Nem kell megijedni, ha néhány szakaszon sima, vagy egy dupla bogey becsúszik, mert a pálya majd visszaadja egy-egy birdie-vel. Viszont a triplákkal vigyázni kell! A jó pályastratégia és a pontosság döntő lesz. Nem kell félni a drivertől, hiszen a pálya elég széles, ugyanakkor hosszú is, emiatt egy jó kezdőütéssel megalapozhatjuk a szakaszt. A greenek dőlése trükkös, plusz bele kell számítani, hogy a nap melyik időszakában játsszunk. Mivel bizonyos greeneken a fű gyorsan nő, délelőtt gyorsabbak, míg délután lassabbak.

Igyekszem magam odatenni a kontinenstornán és úgy felfogni, mintha csak a barátokkal játszanék!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés