Mínusz nyáron



Önbizalom-növelő győzelem

Újabb remek hír a Young Masters-re készülő csapat háza tájáról. Sárközi Ricsi egy -2-vel jelezte a hétfői, Máriavölgyben rendezett Junior Tour-on, hogy felkészült Európa egyik legrangosabb utánpótlás tornájára.

A Magyar csapat itthon maradt tagjai (Berkenyei Daniella, Sárközi Ricsi) egyébként kedden csatlakoznak Jaczkovics Emmához, aki már a helyszínen tartózkodik és a jól megérdemelt pihenő napját tölti.


Visszatérve a Junior Tour-ra, Sárközi Ricsi lett tehát az abszolút győztes (húga, Lana B kat. 3.hely), de rajta kívül is többen ragyogóan teljesítettek.


A Pannonia Junior Akadémia versenyzői remekeltek hazai pályán:

Benke Ákos
75 ütéssel, élete legjobb score-jával a fiú A kategória bruttó másodikja lett, 5,3-ra javítva hcp-jét! Károly Ádám szintén élete legjobbjával, 81 ütéssel (13,1-re javítva hcp-jét) a fiú A kategória bruttó harmadik, míg nettó kategóriában elsőként ért célba! Földházi-Nagy Zsófia hcp-t játszva, 87 ütéssel a lány A kategória bruttó második és a nettó kategória első helyén végzett! Szautner Elena a lány C kategória harmadik helyezettje lett!



Szintén említésre méltó a Golfiesta színeiben induló Csikós Anna Lana (Csikós Gábor lánya) teljesítménye, aki a Nettó lány D kategóriájában a dobogó legfelső fokán ünnepelhetett.

Eredmények (PC CADDIE)

B kategória                                                                                                                                                               
C kategória (9 lyuk)
D kategória (9 lyuk)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés