Hencsén csapnak össze a profik

 
- Csikós Gábor interjú -

Pár nap múlva (július 29-31.) kezdődik a Profik Országos Bajnoksága, amelynek – az elmúlt évekhez hasonlóan – Hencse ad otthont. A háromnapos torna előtt Csikós Gáborral, a Profi Golf Sportági Szövetség főtitkárával beszélgettünk.

HG Hogyan haladnak az előkészületek?

CSG
Örülünk, hogy ismét Hencsére látogatunk! Több oka is volt, hogy ezt a helyszínt választottuk. Egyrészt, mert nagyon szeretjük a pályát és népszerűsíteni akarjuk, másrészt, ez semleges hely a magyar profiknak, hiszen senkinek sem az otthoni pályája.

Fontos kiemelnem, hogy a sportaktivitás mellett, fontos szempont a magyar profi közösség életének építése! Lényeges edzői kérdéseket is megbeszélünk majd. A hangulatra biztosan nem lesz panasz.

HG Mit lehet tudni a nevezőkről?

CSG
Nagy öröm, hogy már több, mint 20-an jelezték a részvételüket. Bízom benne, hogy ez a szám még emelkedhet a bajnokság kezdetéig!
Nívós versenyre van kilátás, hiszen elütőhöz állnak az olimpiai keret férfi tagjai is: Palanszki Benjamin, Lugosi Tamás, Baldauf Mátyás, azaz a tavalyi dobogósok.  A dicsőség mellett pedig a legjobb 6 helyezett némi pénzdíjazásban is részesül.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés