„Kellett az a pofon a Magyar Kupán!”




Lépésről lépésre halad

Mint ismert, Berkenyei Daniella, Jaczkovics Emma és Kötél Bence mellett Sárközi Ricsi képviseli a magyar színeket az idei Young Masters-en. Édesapjával, profi golfedzőnkkel beszélgettünk a közelgő tornáról.

„Nagyon örülök, hogy Ricsinek, az elmúlt időszakban mutatott teljesítménye alapján, a szövetségi kapitány, Hahn Roland bizalmat szavazott. Fontos, - bármilyen sportról legyen is szó – hogy tiszteletben tartsuk a mindenkori kapitány döntését. Ha éppen nem Ricsi ment volna, azt is elfogadom. Ennél többet nem kívánok foglalkozni a kialakult helyzettel. Csak arra koncentrálok, hogy a fiam minél jobban teljesítsen!

Látom, milyen fejlődésen ment keresztül a szezon kezdete óta. A Magyar Kupán kapott az élettől egy nagyobb pofont, ami csak az előnyére vált. Összeszedte magát és még keményebben edzett, aminek meg is lett az eredménye. Júniusban +3 és -1 közötti score-okat játszott úgy, hogy a kártyájára körönként 5-6 birdie is felkerült.

Lépésről lépésre haladunk és egyelőre nem dédelgetünk profi álmokat, csak a következő „ütésre” koncentrálunk. Ricsi borzasztóan büszke, hogy magára öltheti a válogatott mezt az U16-os korosztály legfontosabb EGA megmérettetésén és igyekszik meghálálni a bizalmat a kapitánynak, akivel nagyon jól tudnak együtt dolgozni.”



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés