„Kedvenc versenyformám a match play”

 

 

Kiélezett csatában győzött
 
Wieser-Takács Zsuzsa újabb címmel gazdagodott, ugyanis ő lett a Balaton Golf pályán rendezett első MidAm Match Play női bajnoka!


„Szuper volt! Kedvenc versenyformám a match play, és ez így maratoni formában 3 nap alatt 4 körben igazán élvezetes volt. Remek játékostársakkal volt alkalmam megküzdeni, akikkel még korábban nem játszottam, így nem ismertük egymás játékát sem. Jó ötlet volt a végig match play, amelyből egy nagyon jó hangulatú verseny kerekedett. Remélem, a jövőben lesz folytatása a tornának!” – nyilatkozta a 2017-es szenior magyar bajnoknő, aki elárulta, hogy egy hónap múlva, a Magyar Nyílt Bajnokságon - elfoglaltságai miatt - biztosan nem áll az elütőre, a szeptemberi Szenior Bajnokság pedig még bizonytalan.
 
Emlékeztetőül:

A hölgyek versenye – a fiúkhoz hasonlóan – izgalmas végjátékot hozott, bár Wieser-Takács Zuzsa győzelme nem igazán forgott veszélyben. Movik Gabriella az utolsó nap délelőttjén begyűjtött győzelmével 6-ról 9-re növelte pontjai számát, ám Wieser-Takács Zsuzsa a délelőtti meccsen szerzett 3 pontjával bebiztosította bajnoki címét, ugyanis közvetlen vetélytársainak, Movik Gabriellának és Dr. Lex Annamáriának is volt már egy-egy vesztes meccse. 




Ettől függetlenül igazi presztízs csata folyt a két nagyszerű játékos között.

Az első szakaszt mindjárt Zsuzsa nyerte, de ellenfele nem tétovázott, és a következő két szakaszon már fordított is az álláson. Az első kilenc után végül egálban álltak a hölgyek, ami a 10-esen átbillent Zsuzsa javára, de a 12-esen már ismét even-ben álltak. A 13-ason megint Zsuzsa vezetett (1UP), amit Annamari a 16-oson visszahozott (AS). Végül a 17-esen és a 18-ason, két egymást követő szakaszgyőzelemmel Wieser-Takács Zsuzsa örülhetett. A torna második helyén így végül Movik Gabriella végzett, míg Dr. Lex Annamária bronzérmes lett.



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés