„Nem én nyertem meg, hanem Dani vesztette el”



Szalay Attila nyerte a maratoni csatát

Szigeti Csaba tanítványa egyenesen remekelt a Highland Ranglistán és nagy neveket maga mögé utasítva emelhette magasba a bruttó győztesnek járó különleges díjat.

Nem én nyertem meg, hanem (Varga Dani) vesztette el – vágott rögtön a közepébe a tatai, Old Lake Golf Club játékosa – A harmadik playoff szakaszon Dani drive-ja kétszer is OUT-ra csúszott, így egy nagy adag szerencse is kellett ehhez a sikerhez. Természetesen nagyon boldog vagyok, különösen azért mert bár többször nem találtam el a greent (ami eddig az erősségem volt), a chipp-putt kombinációm remekül működött (27-et puttoltam) és megmentette a napomat – tette hozzá.



Az elmúlt időszakban igencsak jól ment a játék. Két héttel ezelőtt például +2-vel, egyéni rekorddal győztem a Seiko Férfinapon, most meg +4-gyel. Örülök, hogy a Szigeti Csabival végzett munka kezd beérni. Külön köszönet a fiamnak, Gellértnek is, akivel nagyon sokat golfozunk együtt. Videókat készítünk egymás swingjéről, játékáról, amit később együtt kielemzünk. Ő 14 évesen sokkal szebben üti a labdát, mint én és már stabilan megjátssza 36-os hcp-jét, amit már a hencsei és zalacsányi Junior Tour forduló alkalmával is bizonyított. Úgy érzem, ez is nagyon sokat tesz hozzá a golfomhoz és tarthatok itt, ahol ma.

Most pedig minden erőmmel a Nyílt Magyar Bajnokságra készülök!”
– nyilatkozta lapunknak a boldog győztes, aki elárulta, hogy 1999-ben fogott először ütőt és az első 4-5 évben autodidakta módon golfozott (vitte le hcp-jét 18-ra). Majd a gyerekek születésekor néhány évre felhagyott a játékkal. Visszatérése óta azonban már edzővel készül.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés