Berkenyei Daniella nyerte a jubileumi ranglistát



Régi szép idők újratöltve

A csehországi Young Masters-re készülő Berkenyei Daniella ismét bizonyította remek formáját és +2-es score-ral zárt az élen a hencsei golfklub 25 éves évfordulója alkalmából rendezett versenyen. Batta Krisztinát és Kokol Ferencet előzte meg. A résztvevők nagyon boldogok voltak, hogy a gyönyörű környezetben lévő, nagyon jól előkészített pályán játszhattak újra és küzdhettek a pontokért a régi szép időket idézve.



Jó volt látni a mosolygós arcokat az ünnepi derbin, egyedül az eső ijesztett rá a játékosokra, de egy kisebb zuhé után elvonult.

A bruttó mellett, nettóban is értékelték a résztvevőket. A felnőttek „A” kategóriájában Véh Balázs győzött, Kócs Olivért és Flux Iant megelőzve, míg a „B” mezőnyben Szvcs László diadalmaskodott, Rócza Gábor és Léb Balázs előtt.

A nőknél, a Teneriféről hazaérkező Sándor Virág nyert, a második és harmadik helyen Drobnak Daniela és Sajner Zsuzsanna zárt. A szenioroknál Csepregi Csegő, Kovács György, Vincze Alajos volt az első három. A junioroknál Zala-Kovács Péter, Ifj. Behán Attila, Hoffmann Annamária lett a sorrend.

Emellett „Longest drive” és a „Nearest to the pin” díjakat is kiosztották. A Longest Berkenyei Daniella, míg a Nearest to the pint Tuba Péter nyerte.




Vasárnap, páros texas-scramble versennyel folytatódik a jubileumi hétvége programja.

(Főkép: Tátrai Béla)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés