Gratzl Feri: Többet ésszel, mint erővel!



Pilótánk a golfpályán is szárnyal

Jó hír a közelgő walesi Szenior Eb előtt, hogy a férfiválogatott oszlopos tagja, Gratzl Feri egyre jobb formába lendül. Az eddig befektetett munka edzőjével Szigeti Csabával, egyre jobban látható. Ezt bizonyította, amikor a hazai ranglista versenyen (Highland Golf Club) elcsípte a harmadik helyet.

„Egyre inkább azt látjuk, hogy jó úton járunk, kezd beérni a befektetett munka. Lépésről lépésre haladunk és a walesi kontinensviadalra szeretnénk csúcsformába lendülni. Ennek a felkészülésnek az egyik állomása volt a Highland csütörtöki ranglista versenye, ahol a fókuszban a rövidjáték gyakorlása volt. A kicsi greenek miatt az ütések pontossága rendkívül fontos volt, ami Wales-ben is jól jöhet a keskeny fairway-en homokakadályokkal teletűzdelt 2010-es Ryder Cup helyszínen.”

Szenior golfozónk elárulta, hogy egyénre szabottan készülnek Szigeti Csabival, ugyanis a megfelelő pályastratégia kulcsfontosságú lesz: „Többet ésszel, mint erővel”, Akárcsak Hencsén, ahol szombaton elütőre áll a jubileumi ranglistán.

„Igyekszem törölni az emlékeimből a múltkori játékomat, ami eléggé halovány volt. Szeretnék visszavágni, ezért nagyon koncentrált és végiggondolt golfot fogok játszani. Igen fontos, hogy nem ütöm a hosszú drivert, hanem az előre meghatározott pályastratégiát követem.

Vasárnap pedig címvédésre készülünk Gulyás Gyulával és Jakobi Lászlóval a zirci Szenior Csapat Bajnokságon!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés